Vacature: assistent teamleider productie/ buitendienst

3-5 werkdagen

Zit plannen, organiseren en regelen bij jou in het bloed? Lees dan vooral verder!

In verband met de toenemende hoeveelheid taken en werkzaamheden voor onze teamleider productie/buitendienst, Jeroen, zijn we op zoek naar iemand die hem kan ondersteunen. Diversiteit in werkzaamheden wordt gegarandeerd!

Functie omschrijving

Een breed takenpakket ligt klaar om aangepakt te worden! Denk aan het plannen van projecten en het organiseren van de juiste workflow op de werkplaats en in de buitendienst. In overleg zal worden bepaald welke taken je van Jeroen over gaat nemen. Het aantal werkdagen zal hiervan afhankelijk zijn. Wil je parttime werken? Dan mag je de dagen in overleg flexibel inplannen.

Voor deze functie is ervaring in de interieurbouw geen vereisten. 

Welke kwaliteiten heb je voor deze functie nodig?

  • Organisatorisch sterk
  • Leuk vinden om zaken te regelen en naar je hand te zetten
  • Zelfstandig
  • Vaardig met de computer (Outlook, Excel en Word)

Bekijk onze bedrijfsvideo

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers is een middelgroot interieurbouw bedrijf met een eigen ontwerpafdeling. Met onze  medewerkers leveren we meubels op maat, realiseren we interieurprojecten en ontwerpen we interieurs. En dit doen we al meer dan 45 jaar!

Hubbers interieurmakers heeft een eigen moderne werkplaats met computergestuurde machines. Hier worden al onze meubels gemaakt. We leveren jaarlijks zo’n 200 meubels aan meer dan 50 klanten. In veel gevallen zijn deze meubels ontworpen door onze eigen interieurarchitecten.

Kom werken in ons hechte team!

Ons motto is; een succesvol team klopt als een hart.

Als assistent werkplaats werk je nauw samen met je collega meubelmakers maar ook met de afdeling werkvoorbereiding en de buitendienst. Naast dat er serieus gewerkt wordt is er ook ruimte voor ontspanning. Jaarlijks vindt er bijvoorbeeld een BBQ, kerstdiner en een Hubbersdag plaats.

Neem contact op!

Denk je met jouw talenten ons team te kunnen versterken? Stuur dan een email naar Jaco Grootenboer grootenboer@hubbers.nl. Vermeld je naam, leeftijd en waarom je graag wilt komen werken bij Hubbers interieurmakers. Je mag ook eerst bellen als je vragen hebt: 024 663 88 20.