Zwarte keuken

Wilt u een zwarte keuken op maat laten maken? Dat kan bij Hubbers Interieurmakers. Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in het ontwerpen, realiseren en leveren van eigentijdse keukens. We zien zwarte keukens als een blijvende trend terugkomen en we begrijpen heel goed waarom. Lees hier meer over ons en neem gerust contact met ons op om uw keukenwensen te bespreken.

Zwarte keuken klassieke elementen villa nijmegen

Zwarte keukens op maat

Hubbers is een middelgroot interieurbouw bedrijf met een eigen ontwerpafdeling. Met onze medewerkers leveren we keukens op maat, realiseren we interieurprojecten en ontwerpen we totaal interieurs. En dit doen we al meer dan 45 jaar! Hubbers interieurmakers heeft een eigen moderne werkplaats met computergestuurde machines. We bouwen jaarlijks tientallen keukens. In veel gevallen zijn deze keukens ontworpen door onze eigen interieurarchitecten.

Keukenadvies over uw zwarte keuken

Voor een keukenadvies op maat is het ontwerpteam van Hubbers interieurmakers de ideale partner. Wij hebben oog voor de concrete mogelijkheden. Met degelijk vakmanschap en grensverleggende interieuroplossingen. Hubbers heeft een schat aan ervaring én het vermogen om buiten de lijntjes te kleuren. Zo ook letterlijk bij prachtige zwarte keukens. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mat zwarte keuken? Of een zwarte keuken met houten keukenblad? Of u nu een zwarte landelijke keuken of juist een donkere moderne keuken op het oog hebt, de interieurarchitecten van Hubbers interieurmakers helpen u graag.

“Het denken in oplossingen om het resultaat te verbeteren, kenmerkt Hubbers interieurmakers tijdens het gehele traject. Het hele team heeft er alles aan gedaan om onze keuken perfect te laten zijn.”

Werknemers van ontwerpafdeling en werkvoorbereiding in overleg, kantoor hubbers interieurmakers leuth
Hubbers team

De zwarte keuken van uw dromen begint bij onze meubelmakerij

Onze afdeling engineering staat garant voor een zorgvuldige voorbereiding en stuurt gedetailleerde opdrachten naar medewerkers en machines in onze eigen werkplaats. Hier hebben beproefd vakmanschap en de modernste technieken een verbond gesloten. Een timmermansoog en vaste hand zijn nog steeds onmisbaar in ons als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf. Het beste van toen en nu zorgen voor duurzame droomkeukens op maat.

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers is een middelgroot interieurbouw bedrijf met een eigen ontwerpafdeling. Met onze  medewerkers leveren we meubels op maat, realiseren we interieurprojecten en ontwerpen we interieurs. En dit doen we al meer dan 45 jaar!

Hubbers interieurmakers heeft een eigen moderne werkplaats met computergestuurde machines. Hier worden al onze meubels gemaakt. We leveren jaarlijks zo’n 200 meubels aan meer dan 50 klanten. In veel gevallen zijn deze meubels ontworpen door onze eigen interieurarchitecten.

Lees meer over Hubbers interieurmakers.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Uw keuken realiseren

Heeft u al een ontwerp voor uw zwarte droomkeuken? Dan is de volgende stap om dit ontwerp te laten realiseren. Of het ontwerp nu door onze eigen interieurarchitecten gemaakt is of dat u zelf een tekening aanlevert, Hubbers interieurmakers maakt van elk ontwerp uw droomkeuken. Hier leest u meer over Hubbers interieurmakers realisatie.

Montage op locatie

Montage op locatie

Ons montageteam zet de kroon op het werk. De zorgvuldigheid waarmee deze specialisten opereren, zorgt niet alleen voor een optimaal eindresultaat, maar staat ook garant voor minimale overlast voor de opdrachtgever. Afspraak is afspraak is het credo en de werkplek wordt schoon achtergelaten.

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

Particulier

Al veertig jaar ontwerpen en realiseren we maatwerk interieurs en meubilair voor de particuliere markt. Of het nu om een compleet uitgewerkte woning of om een bescheiden keukenontwerp gaat. Onze interieurarchitecten en interieurmakers zorgen dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft.

Zakelijk

Al jaren lang verzorgen onze interieurarchitecten en interieurmakers voor passende ontwerpen en maatwerk interieurs voor de zakelijke markt. In verschillende sectoren zijn we actief om ruimtes en panden te voorzien van passende inrichting.

Ontwerp

Een ontwerp is de basis van elke opdracht. Onze interieurarchitecten zijn in staat uw wensen en ideeën te vertalen in een passend ontwerp.

Realisatie

Onze interieurmakers gebruiken de modernste technieken om hoogwaardige maatwerk producten te ontwikkelen. Doordat onze interieurmakers nauw samenwerken met onze eigen interieurarchitecten, is het werk van externe interieurarchitecten bij ons ook in vertrouwde handen.