Binnenkijken bij Royal Haskoning

Portret klein

Royal HaskoningDHV Angelique: “Onze nieuwe locatie heeft veel licht en ruimte.’’

We zijn verhuisd van de Barbarossastraat naar het FiftyTwo-gebouw aan het Jonkerbosplein in Nijmegen. Met het oog op duurzaamheid, vonden we het niet bij onze visie passen om iets nieuws te gaan bouwen. De nieuwe locatie voldoet aan alle moderne eisen en sluit beter aan bij ons huisvestingsbeleid dat gericht is op duurzaamheid, flexibiliteit, bereikbaarheid en meer synergie tussen de verschillende bedrijfsonderdelen.

Blog_Binnenkijken bij Royal HaskoningDHV_01

Interieur

Royal HaskoningDHV heeft Hubbers interieurmakers benaderd voor ontwerp en realisatie van de grote wand- en kastmeubels. Ook hebben ze onze nieuwe receptie gemaakt. Waar we bij Royal HaskoningDHV met name erg blij mee zijn, is dat Hubbers interieurmakers ons kantoor licht en ruimte heeft gegeven. Daarbij is de nieuwe huisstijl in de complete inrichting volledig doorgevoerd. Op de verschillende verdiepingen en afdelingen zijn de kleuren groen en blauw terug te vinden. Het gebruik van materiaal, kleur en afmetingen van elke ruimte communiceert het bedoelde gebruik. In het midden van elke verdieping bevinden zich de ‘’levendigere’’ onderdelen van het kantoor zoals: koffiecorners, projectruimtes en kopieermachines. In onze vernieuwde ontvangstruimte, waar ook een koffiecorner staat, komt tegenwoordig iedereen met plezier koffie halen.

Blog_Binnenkijken bij Royal HaskoningDHV_06

Verbinding

De nadruk is gelegd op een flexibel werkconcept dat uitnodigt om mensen en kennis te verbinden. Om dit te verwezenlijken zijn alle verdiepingen van dezelfde faciliteiten voorzien. Er zijn standaard werkplekken in de open ruimtes, naast kleine telefooncellen, concentratieruimtes en projectruimtes. De projectruimtes hebben verschillende afmetingen met verschillende voorzieningen, zoals smartboards, whiteboardwanden en videoconferentie-apparatuur. Dit maakt overleggen voor onze medewerkers een stuk makkelijker.

Blog_Binnenkijken bij Royal HaskoningDHV_05

Blog_Binnenkijken bij Royal HaskoningDHV_02

Open dag

Tijdens de hele verbouwing hebben we de samenwerking met de monteurs van Hubbers als zeer prettig ervaren. Zij waren altijd bereid om met ons mee te denken. Samen zijn we gekomen tot een ontzettend mooi resultaat. Om dit te vieren, maar ook de verhuizing af te sluiten en onze nieuwe huisstijl te introduceren, is er een open dag georganiseerd. Iedereen was benieuwd naar de nieuwe locatie. Het resultaat is een flexibele en comfortabele werkomgeving waarin samenwerking, interactie en innovatie gestimuleerd worden. Iets waar wij ontzettend trots op zijn.

Blog_Binnenkijken bij Royal HaskoningDHV_04