Innovatief ziekenhuis meubel

Hubbers interieurmakers ontwerpt en realiseert slimme interieuroplossingen voor vele sectoren. Iedere branche heeft zo zijn eigen complexe vraagstukken. Door het CWZ ziekenhuis te Nijmegen werden wij uitgedaagd om een innovatief meubel te bedenken waar op gezeten, gegeten én de grootste uitdaging; door bezoek op geslapen kan worden.

Met trots presenteren wij hieronder het Sit- Eat- Sleep meubel:

Het Sit- Eat- Sleep meubel draagt bij aan het herstel en het welzijn van de patiënt waarmee het meubel aansluit op de ‘healing environment’ principes. De ergonomisch ontworpen zitfunctie nodigt de patiënt uit om uit bed te komen. Daarnaast biedt het multifunctionele meubel de mogelijkheid om samen met bezoek aan te eten en kan het met enkele eenvoudige handelingen getransformeerd worden tot een comfortabel bed.

De bezoeker kan bij de patiënt verblijven zonder dat zorgpersoneel daar een extra taak aan heeft.

Het ontwerp is functioneel en ruimtebesparend. Het meubel kan verplaatst worden door middel van kleine wieltjes. Het meubel is gemaakt van duurzame materialen voor intensief gebruik.  De stevige kussens zorgen voor zit-, en slaapcomfort en zijn goed afneembaar.

Daarnaast kunnen de kleuren van de kussens aangepast worden aan de huisstijl van de betreffende zorginstelling.

Hieronder wordt de werking van het meubel gedemonstreerd:

Dit meubel laat wederom zien dat wij heel veel mogelijk kunnen maken. Heeft u een uitdaging voor ons? Aarzel dan niet om contact op te nemen!