Hoe realiseren wij uw meubels?

Hubbers heeft een eigen productielijn. Hier maken we alle meubels op maat. Ook de meubels voor uw interieur worden hier met veel precisie gerealiseerd. Elk meubel wordt handmatig gecontroleerd door één van onze vakmensen. Meubels zijn natuurlijk zichtwerk en vaak één van de laatste handelingen op de bouwlocatie. Onze montageteams werken daarom zorgvuldig en netjes. Wij zorgen dat alle details kloppen en dat uw meubel of interieur perfect opgeleverd wordt. Lees hieronder hoe dit in zijn werk gaat.

Wij maken van elk ontwerp een mooi meubel of interieur. Of het ontwerp nu door onze eigen interieurarchitecten gemaakt is of dat u zelf een tekening aanlevert. Na aanlevering van de definitieve ontwerptekening wordt de kostprijs berekend van uren en materialen. Deze prijzen worden gecombineerd met de aangevraagde offertes bij externe leveranciers. We doen er alles aan om u een nette prijs te bieden waarbij u van tevoren precies weet waar u aan toe bent.

Na akkoord op de offerte gaat de afdeling enginering aan de slag. Op deze afdeling worden wensen werkelijkheid. Dit team stuurt gedetailleerde opdrachten naar machines en mensen in de meubelmakerij. Zorgvuldige werkvoorbereiding staat garant voor kwaliteitsproducten die op het afgesproken tijdstip probleemloos kunnen worden gemonteerd.

De afdeling enginering draagt het project vervolgens over aan de meubelmakerij. Excellente meubelmakers verwerken duurzame materialen op moderne machines. Timmermansoog en vaste hand zijn nog steeds onmisbaar in ons als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf.

Het montageteam zet de kroon op het werk. De zorgvuldigheid waarmee deze specialisten opereren, zorgt niet alleen voor een optimaal eindresultaat, maar staat ook garant voor minimale overlast voor de opdrachtgever. Afspraak is afspraak is het credo en de werkplek wordt brandschoon achtergelaten.

Heeft u een project die u door ons wilt laten realiseren? Aarzel dan niet om contact op te nemen!