De woonkeuken is de plek om samen te komen!

De ‘woonkeuken‘ is een steeds vaker voorkomend begrip. De keuken wordt een centrale plek in de woning waar het samen goed toeven is. Een ruime opzet en een functionele indeling zorgt ervoor dat koken een feestje wordt. Benieuwd hoe Hubbers interieurmakers hieraan bijdraagt? Lees vooral verder..

Een maatwerk woonkeuken

De ideale woonkeuken is voor iedere opdrachtgever anders. Voor de een staat het koken centraal, voor de ander het ontmoeten. Wij zorgen ervoor dat een keuken volledig wordt afgestemd op uw wensen en behoeftes. Al uw ideeën en wensen nemen onze interieurarchitecten mee in het ontwerp waarna ze u concrete mogelijkheden bieden. Door onze 40 jarige ervaring en hoogwaardig vakmanschap zijn wij in staat om buiten de lijntjes te kleuren. ‘Daar hadden wij zelf nou nooit aan gedacht’ is een veel gemaakte opmerking door opdrachtgevers van Hubbers interieurmakers.

Een veel voorkomende wens in een woonkeuken is een groot kookeiland met een bar waar koken gecombineerd kan worden met een goed gesprek. Ter inspiratie een aantal voorbeelden:

Woonkeuken om in te leven

De indeling van de woonkeuken is cruciaal voor de ideale beleving. Onze interieurarchitecten zorgen ervoor dat de apparatuur logisch wordt gepositioneerd. Daarnaast wordt er aandachtig gekeken naar uw leefstijl om de rest van de indeling te bepalen. Heeft u een gezin en speelt u graag een spelletje? Dan is mogelijk een grote eettafel van belang. Het voordeel van een woonkeuken op maat is dat het ontwerp volledig afgestemd kan worden naar uw leefwijze.

Woonkeukens in diverse stijlen

Een woonkeuken kan bij ons naar elke mogelijke woonstijl ontworpen worden. De interieurarchitecten van Hubbers interieurmakers weten wat de vakmannen uit de werkplaats kunnen realiseren en welke materialen er door onze afdeling enginering besteld kunnen worden. Dit maakt de mogelijkheden in keukenstijlen oneindig.

Door gebruik van hoogwaardige materialen en uitstekende enginering bouwen wij een woonkeuken voor de toekomst waar u jarenlang plezier van beleeft.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

    Meld me aan voor de nieuwsbrief

    Beantwoord onderstaande vraag om te controleren of u een mens bent.