Knap staaltje werk

maatwerk-zwarte-pantry-staal-kantine-bovemij-nijmegen

Staal is in interieurs tegenwoordig niet meer weg te denken. Waar staal voorheen vooral als draagconstructie werd gebruikt wordt het tegenwoordig op een stijlvolle manier in het zicht getoond. Een trend waar wij als meubelmakerij direct op in zijn gespeeld door een specialist in huis te nemen die de mooiste stalen constructies naar wens kan realiseren.

Staal verwerken als meubelmaker

Staal is een veelzijdig materiaal dat je op allerlei manieren kan toepassen in een meubel. Denk aan stalen grepen in een schuifdeur, scheidingswanden met details van staal, als frame voor verschillende doeleinden of tafelonderstellen. Daarnaast gebruiken wij staal om een constructie te versterken en het uiterste uit een meubel te halen. Op deze manier worden droommeubels die onmogelijk lijken toch mogelijk gemaakt, zoals een meters lange tafel met slechts vier poten. Hierbij kan ervoor gekozen worden om het staal in het zicht te tonen of om het in het meubel te verwerken. ‘Kan dat?’ is bij Hubbers interieurmakers nooit de vraag. Wel: ‘Hoe gaan we dit doen?’ Bij elk project zoeken wij naar oplossingen op maat.

De look en feel van staal

Staal kan op diverse manieren worden afgewerkt waardoor verschillende looks ontstaan. Zo kan staal gelakt of gepoedercoat worden. Het poedercoaten van staal maakt veel mogelijk. Zo kan er gekozen worden voor een gladde afwerking, een semi- transparante afwerking of een afwerking met structuur erin waar ook veel keus in is:

Daarnaast kan staal ook in diverse kleuren worden gepoedercoat wat ook direct een andere uitstraling geeft. Zo kan een stoere robuuste buis ineens veranderen in een stijlvolle afwerking in een klassieke keuken.

Staal in uw droominterieur

Staal vindt zijn weg in iedere woonstijl en kan dan ook naar wens worden toegepast. Weet u niet precies hoe? Daar kunnen onze interieurarchitecten mee helpen! Onze interieurarchitecten zoeken een mix van materialen en kleuren waarmee de uitstraling wordt neergezet die u voor ogen heeft. Een moodboard inclusief 3D impressie geeft u vervolgens een realistisch beeld van het resultaat in uw woning.