Hubbers interieurmakers helpt bedrijven met het ‘nieuwe werken’

zwarte wand met maatwerk zwarte kast

Waar het voorheen vanzelfsprekend was om naar kantoor te komen voor “slechte koffie en papierloze printers” zien veel werknemers én werkgevers de voordelen van het thuiswerken steeds meer in. Een situatie waarin het kantoor een ontmoetingsplek wordt.

Multifunctionele ontmoetingsruimtes

Aangezien veel bedrijven nog niet op zo’n hybride model zijn ingericht biedt Hubbers interieurmakers de helpende hand. Hubbers interieurmakers denkt mee met de opdrachtgever over de beste invulling van deze ontwikkeling, geschikt voor het desbetreffende kantoor én zijn medewerkers. Al jaren lang zorgen de interieurarchitecten en de interieurmakers voor passende ontwerpen en maatwerk interieurs voor de zakelijke markt in diverse sectoren. Hubbers interieurmakers weet hierdoor als geen ander hoe creativiteit, functionaliteit en comfort gebundeld kunnen worden.

‘Daar hadden wij zelf nooit aan gedacht’

Is wat ze bij Hubbers interieurmakers vaak terughoren. De interieurarchitecten zorgen ervoor dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft. Stijl, smaak en wensen van de opdrachtgever komen tot in de detail tot uiting in de maatwerk oplossingen van Hubbers interieurmakers.

Het beste interieur komt pas tot stand als de opdrachtgever, ontwerper en meubelmaker perfect samenwerken. Bij Hubbers interieurmakers bevindt zich daarom alles onder één dak. Onze interieurarchitecten en interieurmakers overleggen continu met de opdrachtgever en met elkaar over de juiste maatwerk oplossing.

Van ontwerp tot realisatie

Een mooi interieur begint bij het ontwerp. Om tot een passend ontwerp te komen is een kennismaking erg belangrijk. De interieurarchitecten luisteren en stellen vragen om zo te beoordelen of er een wederzijdse klik is om samen een droominterieur te verwezenlijken. Daarnaast worden de wensen en verwachtingen besproken. Dit kan via skype, bij de opdrachtgever op locatie of bij Hubbers interieurmakers op kantoor in Leuth. Uiteraard worden alle corona maatregelen hierbij in acht genomen.

Na de opdrachtomschrijving volgt de eerste fase van het ontwerptraject; het schetsontwerp. In deze fase gaat het creatieve proces echt van start. De grote lijnen worden uitgezet en de vraag wordt vertaald naar heldere ruimtelijke maatwerk oplossingen.

Als het schetsontwerp aan de wensen voldoet, wordt er een definitief ontwerp uitgewerkt. In deze fase wordt er een verdiepingsslag van het schetsontwerp gemaakt waarin belangrijke detailleringen en maatvoeringen worden weergegeven. Daarbij worden werktekening en technische omschrijvingen, voor zowel bouwkundige- als interieurwerkzaamheden aangeleverd en gereed gemaakt voor de offerte aanvragen.

Bij goedkeuring van het definitieve ontwerp en de offerte gaan de interieurmakers in de werkplaats aan de slag. Excellente meubelmakers verwerken duurzame materialen op moderne machines. Timmermansoog en vaste hand zijn nog steeds onmisbaar in het als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf.

Het montage team zet vervolgens de kroon op het werk. De zorgvuldigheid waarmee deze specialisten opereren, zorgt niet alleen voor een optimaal eindresultaat, maar staat ook garant voor minimale overlast voor de opdrachtgever. Afspraak is afspraak is het credo en de werkplek wordt brandschoon achtergelaten.

overzichtsfoto design center penn color venray

Zo zorgt Hubbers interieurmakers voor een goed interieur dat veel werkplezier oplevert en waar de opdrachtgever trots op kan zijn!