Maatwerk balie voor CWZ Nijmegen

Maatwerk balie CWZ Nijmegen

Op dit moment zijn we bezig met een “dubbele ronde” balie voor het CWZ Ziekenhuis in Nijmegen.

Op maat gemaakt

Veel aandacht gaat uit naar de werkvoorbereiding. Alle onderdelen moeten immers naadloos op elkaar aansluiten. Met behulp van CAD/CAM software worden de ontwerptekeningen vertaald naar gedetailleerde productietekeningen en worden machines rechtstreeks aangestuurd.  Maatwerk balieCWZ Nijmegen

Een warm welkom

De uitstraling van de balie in deze afdeling van het ziekenhuis is zeer belangrijk. Dit is het eerste dat bezoekers zien wanneer ze binnenkomen en bepaalt direct de sfeer. Een match tussen de balie en het gevoel dat het ziekenhuis wilt laten overkomen is daarom zeer belangrijk. Dit kan bijvoorbeeld een gevoel van vertrouwen zijn dat een professionele balie opwekt. Daar is bij het ontwerp en de realisatie van deze balie dan ook goed over nagedacht.

Montage in een ziekenhuis

Een ziekenhuis kan natuurlijk niet zomaar een periode sluiten omdat er verbouwd wordt. Wij zorgen er daarom voor dat de zorgtaak onbelemmerd uitgevoerd kan worden naast het verbouwen. Wij hebben jarenlange ervaring met verbouwwerkzaamheden in zorginstellingen. We weten precies hoe we moeten plannen en werken zodat de overlast tot een minimum beperkt wordt.

Op locatie monteren en corona

Patiënten van een ziekenhuis zijn een kwetsbare doelgroep, zeker in deze tijd. Daarom zorgen wij dat we extreem schoon en voorzichtig te werk gaan. Patiënten, bewoners en medewerkers zullen geen enkele overlast ervaren.

Heeft u ook interesse in een balie voor in uw ziekenhuis of andere zorginstelling? Neem dan hieronder vrijblijvend contact met ons op.