Finalist Baars & Bloemhoff maatwerk awards 2020

Baars & Bloemhoff award

Met trots willen wij met u delen dat wij een finale plaats hebben behaald bij de Baars & Bloemhoff maatwerk awards 2020 in de categorie retail interieur! Wij zijn genomineerd met het maatwerk project dat wij gerealiseerd hebben bij Schippersoptiek in Beuningen ontworpen door New Scene. Deze samenwerking heeft geleid tot een stoere maar zeer sfeervolle optiekzaak.

 

Wel 152 interieurmakers namen deel aan de strijd om de titel ‘beste maatwerk van 2020’. In de finale zijn nu 52 finalisten over uit 8 verschillende categorieën. Dit varieert van keukens, kantoorinterieurs tot horeca inrichting. Ons project bij Schippersoptiek valt onder de categorie retail interieurs. In het voorjaar van 2021 worden de winnaars bekend gemaakt.

 

De professionele vakjury beoordeelt de projecten op hoogwaardige kwaliteit, een zorgvuldige afwerking en de toepassing van traditionele en innovatieve technieken. Ook wordt er gekeken naar het gevoel voor materialen en de context waarin deze worden toegepast. In de finale staan van deze competitie vinden wij dus een groot compliment!

 

Maatwerk is de specialiteit van Hubbers Interieurmakers. Van uw droom interieur maken wij onze uitdaging. Zoals u misschien al weet is ‘kan dat?’ bij Hubbers Interieurmakers nooit de vraag maar wel ‘hoe gaan we dit doen?’. Bij elk project gaan wij op zoek naar een oplossing op maat. Van schetsontwerp tot realisatie, wij houden rekening met uw wensen en verwachtingen. Bent u benieuwd naar hoe dit proces eruit ziet? Kijk dan hier.

 

Zoekt u ook een oplossing op maat voor uw interieur? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!