Een luxe keuken op maat

Deze prachtige luxe keuken naar ontwerp van DAVL Studio wordt op dit moment gerealiseerd in de werkplaats door onze meubelmakers. Veel mooie materialen waaronder gestraald massief eiken, gepoedercoat metaal, composiet, glas en kunststof komen samen in één meubel. Hieronder benoemt onze meubelmaker Luuk nog een aantal unieke details van deze luxe keuken.

Het keukeneiland is afgewerkt met massieve eikenhouten latten. Deze massieve eikenhouten latten zijn eerst gestraald waarna de meubelmakers ze met de hand gebeitst en gelakt hebben. Vervolgens zijn de latten heel zorgvuldig stuk voor stuk op het paneel gemonteerd. Achter dit paneel bevinden zich drie verborgen lades. Deze lades zijn te openen middels een tip on systeem en zijn voorzien van een soft close systeem. Hierdoor kunt u ze met een keer drukken openen en sluiten ze langzaam wanneer hij weer dicht geduwd wordt.

Aan de rechter zijde van het keukeneiland hebben de meubelmakers een metalen kast ingebouwd. Ook deze kast is volledig op gemaakt door onze eigen metaalbewerker. Het metaal is afgewerkt met een zwarte fijne poedercoating. Het is ook mogelijk om metaal in een andere kleur of met een structuur te poedercoaten.

Deze luxe keuken is voorzien van voldoende opbergruimte, alleen al met alle lades in het keukeneiland. Een mooi detail in deze keuken is dat de nerven van het hout op de kastenwand en de lades helemaal van boven tot onder doorlopen. Elke la is voorzien van een antislip mat zodat het keukengerei niet verschuift als de lade weer dicht geduwd wordt. Een aantal lades zijn voorzien van een ingebouwde bestekindeling die naar wens versteld kan worden.

Het blad op het kookeiland is ook gemaakt van massief eiken hout, dit is duurzaam en volledig kras bestendig. Boven het aanrechtblad bevinden de stopcontacten zich binnen handbereik. Deze zijn mooi weggewerkt in het barblad.

Luxe maatwerk keuken

Een keukenontwerp is altijd een prachtig samenspel tussen design en functionaliteit. Als wij uw keuken ontwerpen, nemen we uw ideeën en voorbeelden allemaal mee in het creatief ontwerp. Daarnaast hebben onze interieurarchitecten veel ervaring in de praktische kant van een keukenontwerp. Want uiteindelijk is een keuken bedoeld om in te werken. Wij zorgen dat alle apparatuur logisch gepositioneerd wordt en dat de keuken helemaal afgestemd wordt op uw behoeften. Hierdoor wordt koken altijd een feestje. In onze eigen meubelwerkplaats realiseren we uw keuken, onze specialisten monteren de keuken bij u op locatie. Wij willen u een maatwerk keuken leveren om trots op te zijn.