Zwart deurbeslag speelt in op trend

Blog hubbers interieurmakers zwart deurbeslag

Al springen deurkrukken in huis vaak niet meteen in het oog, wanneer de juiste harmonie getroffen word tussen deurbeslag en deur worden er elementen toegevoegd die het interieur een stukje spannender en completer maken.

De nieuwe trend zwart is niet nieuw in de sierbeslag wereld, het bestaat althans al jaren. Men weet het alleen steeds meer te waarderen en in vrijwel ieder interieur toe te passen. Neem bijvoorbeeld de combinatie van zwart deurbeslag tegen een wit gekleurde deur: twee uiterste kleuren die juist zo goed samen gaan.

Afbeelding van wit geschilderde deur met zwart deurbeslag van Intersteel

Het zorgt voor een contrastrijk effect.

Van de voordeur, via de gang naar de andere woonvertrekken; voor iedere ruimte zijn er zwarte accessoires in de markt beschikbaar. Denk hierbij aan veiligheidsbeslag, deurknoppen, wc-rozetten en deurstoppers met een scala aan variaties in vorm en-/of stijl.

Afbeelding van wit geschilderde deur met zwart deurbeslag van Intersteel

Afbeelding van wit geschilderde deur met zwart deurbeslag van Intersteel
Afbeeldingen www.intersteel.nl

Het leuke van deze elementaire kleur is dat ze in bijna alle interieurs toepasbaar zijn. Of uw interieur nu modern of een landelijk tintje heeft… Zwart kan altijd.

Ook nieuwsgierig geworden naar wat de mogelijkheden bij u thuis zijn? Laat u adviseren door Hubbers interieurmakers, en neem vrijblijvend contact op.