Bruine keuken

Bent u op zoek naar een bruine keuken? Op deze pagina leest u over de nieuwste trends en de mogelijkheden voor een bruine maatwerk keuken bij Hubbers interieurmakers.

Bruine keuken

Bruine keuken van hout

Een bruine keuken van hout is geschikt voor iedere woonstijl. Iedere houtsoort, kleur en combinatie met andere kleuren en materialen roept weer een ander gevoel op. Onze interieurarchitecten denken met u mee over alle mogelijkheden en zullen samen met u uw droomkeuken ontwerpen. Heeft u zelf een ontwerp of van een externe interieurarchitect? Dan kunnen we de keuken ook alleen voor u realiseren.

Kiest u voor eikenhout, dan is er een mogelijkheid om dit te laten stralen. Hierdoor krijgt het een ruw effect en ontstaat er meer dynamiek in uw keuken. Ook is er een mogelijkheid om voor olijfhout te kiezen, dit is een originele houtsoort met natuurlijke tekening zoals op de foto hiernaast te zien is. Twijfelt u over welke houtsoort u moet kiezen? Onze ontwerpers en engineers kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze, passend bij uw leefstijl en smaak. Welke houtsoort u ook kiest, kwaliteit wordt gegarandeerd.

Een functionele bruine keuken

Functionaliteit wordt bij Hubbers interieurmakers nooit uit het oog verloren. Een keukenontwerp is altijd een prachtig samenspel tussen design en functionaliteit. Als wij uw keuken ontwerpen, nemen we uw ideeën en voorbeelden allemaal mee in het creatief ontwerp. Daarnaast hebben onze interieurarchitecten veel ervaring in de praktische kant van een keukenontwerp. Want uiteindelijk is een keuken bedoeld om in te werken. Wij zorgen dat alle apparatuur logisch gepositioneerd wordt en dat de keuken helemaal afgestemd wordt op uw behoeften. Hierdoor wordt koken altijd een feestje. In onze eigen meubelwerkplaats realiseren we uw keuken, onze specialisten monteren de keuken bij u op locatie. Wij willen u een maatwerk keuken leveren om trots op te zijn.

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers is een middelgroot interieurbouw bedrijf met een eigen ontwerpafdeling. Met onze  medewerkers leveren we meubels op maat, realiseren we interieurprojecten en ontwerpen we interieurs. En dit doen we al meer dan 45 jaar!

Hubbers interieurmakers heeft een eigen moderne werkplaats met computergestuurde machines. Hier worden al onze meubels gemaakt. We leveren jaarlijks zo’n 200 meubels aan meer dan 50 klanten. In veel gevallen zijn deze meubels ontworpen door onze eigen interieurarchitecten.

Lees meer over Hubbers interieurmakers.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Referenties

“Het interieur is door Hubbers interieurmakers sober en ingetogen vormgegeven, maar het straalt toch kwaliteit en klasse uit. Dit past goed bij onze leefwijze en wie wij zijn als personen. Er is eenheid gecreëerd en in ons huis zitten nu elementen waar wij zelf nooit op waren gekomen. Deze bepalen nu de wauw-factor van ons huis.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij square

“Het denken in oplossingen om het resultaat te verbeteren, kenmerkt Hubbers interieurmakers tijdens het gehele traject. Het hele team heeft er alles aan gedaan om onze keuken perfect te laten zijn.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij

“Wij vinden het leuk om iets anders te hebben en niet iets standaards. We genieten iedere dag van het zicht op de notenhouten kast, het marmeren werkblad en de boekenkast die doorloopt in de woonkamer.”

Hubbers interieurmakers keuken op maat

”Hubbers interieurmakers heeft ons van het begin tot eind in deze verbouwing begeleid en zorg gedragen voor het ontwerp en advies. Wij vinden het erg prettig om met Hubbers interieurmakers te werken.”

Verbouwde bungalow woning nijmegen

”De kwaliteit en de afwerking zijn fantastisch. Een team van Hubbers heeft een week lang alles ingebouwd. De professionele manier waarop zij te werk gaan, netjes en efficiënt, daar kan menig (interieur)bouwbedrijf nog wat van leren. Het resultaat is prachtig!”

Hubbers heeft in ons nieuwe appartement op ons verzoek een tv-kast ontworpen en gefabriceerd. En het resultaat overtreft onze verwachtingen! De kast ziet er niet alleen prachtig uit en precies zoals door ons gewenst, maar het is ook goed te zien dat het “niet zomaar” een kast is, maar een kwalitatief zeer goede en speciaal ontworpen meubelstuk.

”De mensen van Hubbers denken mee, geven adviezen en werken heel netjes. Wij zijn als meer dan 20 jaar tevreden met hen.”

We hebben het hele proces als zeer professioneel ervaren waarbij het persoonlijke aspect niet vergeten werd.

maatwerk-grijs-keuken-notenhout-wandmeubel-keukenapparatuur-nijmegen
Keukeneiland
Hubbers interieurmakers woonhuis