Grote keuken

Een grote keuken om in de leven. De keuken wordt steeds vaker gezien als een centrale plek in de woning; een plek om samen te komen. Een ruime opzet en een functionele indeling wordt koken een feestje! Voor iedere opdrachtgever is de ideale keuken weer anders. Voor de een staat koken centraal, voor de ander ontmoeten. Wij zorgen dat de keuken volledig wordt ingericht op uw wensen een leefwijze voor de optimale beleving.

Een grote keuken in diverse stijlen

Stijl uw keuken volledig naar uw wens. De interieurarchitecten van Hubbers interieurmakers weten wat de vakmannen uit de werkplaats kunnen realiseren en welke materialen er door onze afdeling enginering besteld kunnen worden. Dit maakt de mogelijkheden in keukenstijlen oneindig. Ook realiseren wij met veel plezier een ontwerp van een externe architect.

Door gebruik van hoogwaardige materialen en uitstekende enginering bouwen wij een woonkeuken voor de toekomst waar u jarenlang plezier van beleeft.

Grote maatwerk keuken

Benieuwd hoe wij uw keuken op maat realiseren? Lees vooral verder. Een mooi interieur begint bij het ontwerp. Om tot een passend ontwerp te komen is een kennismaking erg belangrijk. De interieurarchitecten luisteren en stellen vragen om zo te beoordelen of er een wederzijdse klik is om samen een droominterieur te verwezenlijken. Daarnaast worden de wensen en verwachtingen besproken.

Ontwerpen van een grote keuken

Na de opdrachtomschrijving volgt de eerste fase van het ontwerptraject; het schetsontwerp. In deze fase gaat het creatieve proces echt van start. De grote lijnen worden uitgezet en de vraag wordt vertaald naar heldere ruimtelijke maatwerk oplossingen.

Als het schetsontwerp aan de wensen voldoet, wordt er een definitief ontwerp uitgewerkt. In deze fase wordt er een verdiepingsslag van het schetsontwerp gemaakt waarin belangrijke detailleringen en maatvoeringen worden weergegeven. Daarbij worden werktekening en technische omschrijvingen, voor zowel bouwkundige- als interieurwerkzaamheden aangeleverd en gereed gemaakt voor de offerte aanvragen.

Uw keuken laten realiseren

Bij goedkeuring van het definitieve ontwerp van uw grote keuken en de offerte gaan de interieurmakers in de werkplaats aan de slag. Excellente meubelmakers verwerken duurzame materialen op moderne machines. Timmermansoog en vaste hand zijn nog steeds onmisbaar in het als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf.

Het montage team zet vervolgens de kroon op het werk. De zorgvuldigheid waarmee deze specialisten opereren, zorgt niet alleen voor een optimaal eindresultaat, maar staat ook garant voor minimale overlast voor de opdrachtgever. Afspraak is afspraak is het credo en de werkplek wordt brandschoon achtergelaten.

Grote keuken met kookeiland

Bij een hoek- of wandkeuken blijft vaak een grote ruimte in de midden van de keuken vrij. Een grote tafel kan hiervoor een oplossing zijn maar een kookeiland is vaak het beste antwoord. Een kookeiland tilt uw keuken naar een hoger niveau. Door de juiste combinatie van materialen, kleuren en in indeling wordt het de eye-catcher in uw keuken. Een veel voorkomende wens in een grote keuken is een groot kookeiland met een bar waar koken gecombineerd kan worden met een goed gesprek.

Referenties

“Het interieur is door Hubbers interieurmakers sober en ingetogen vormgegeven, maar het straalt toch kwaliteit en klasse uit. Dit past goed bij onze leefwijze en wie wij zijn als personen. Er is eenheid gecreëerd en in ons huis zitten nu elementen waar wij zelf nooit op waren gekomen. Deze bepalen nu de wauw-factor van ons huis.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij square

“Het denken in oplossingen om het resultaat te verbeteren, kenmerkt Hubbers interieurmakers tijdens het gehele traject. Het hele team heeft er alles aan gedaan om onze keuken perfect te laten zijn.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij

“Wij vinden het leuk om iets anders te hebben en niet iets standaards. We genieten iedere dag van het zicht op de notenhouten kast, het marmeren werkblad en de boekenkast die doorloopt in de woonkamer.”

Hubbers interieurmakers keuken op maat

”Hubbers interieurmakers heeft ons van het begin tot eind in deze verbouwing begeleid en zorg gedragen voor het ontwerp en advies. Wij vinden het erg prettig om met Hubbers interieurmakers te werken.”

Verbouwde bungalow woning nijmegen

”De kwaliteit en de afwerking zijn fantastisch. Een team van Hubbers heeft een week lang alles ingebouwd. De professionele manier waarop zij te werk gaan, netjes en efficiënt, daar kan menig (interieur)bouwbedrijf nog wat van leren. Het resultaat is prachtig!”

Hubbers heeft in ons nieuwe appartement op ons verzoek een tv-kast ontworpen en gefabriceerd. En het resultaat overtreft onze verwachtingen! De kast ziet er niet alleen prachtig uit en precies zoals door ons gewenst, maar het is ook goed te zien dat het “niet zomaar” een kast is, maar een kwalitatief zeer goede en speciaal ontworpen meubelstuk.

”De mensen van Hubbers denken mee, geven adviezen en werken heel netjes. Wij zijn als meer dan 20 jaar tevreden met hen.”

We hebben het hele proces als zeer professioneel ervaren waarbij het persoonlijke aspect niet vergeten werd.

Donkere keuken