Specialist in interieurbouw voor overheidsgebouwen

Bent u op zoek naar een interieurbouwer voor uw gemeentehuis of andere overheidsgebouwen? Hubbers interieurmakers heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, engineren, realiseren en monteren van interieurs in overheidsgebouwen. Daarnaast realiseert Hubbers interieurmakers ook ontwerpen van externe architecten.

Verbouwen zonder belemmering

Een overheidsgebouw kan natuurlijk niet zomaar een periode sluiten omdat er verbouwd wordt. Wij zorgen er daarom voor dat u uw werkzaamheden onbelemmerd uit kan voeren naast het verbouwen. Wij hebben jarenlange ervaring met verbouwwerkzaamheden in overheidsgebouwen. We weten precies hoe we moeten plannen en werken zodat de overlast tot een minimum beperkt wordt.

Uitstekende hygiëne

In deze periode verdient hygiëne extra veel aandacht. Daarom zorgen wij dat we extreem schoon werken. Uw medewerkers zullen geen enkele overlast ervaren.

Onderhoud en levensduur

Wij bouwen met het oog op de toekomst. Een interieur in een overheidsgebouw wordt intensief gebruikt. Daarom verzekeren wij dat alles dat wij maken degelijk is gebouwd. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met slijtvaste materialen. Door deze opzet bent u verzekerd van een interieur dat jarenlang meekan en ook nog eens makkelijk te onderhouden is.

Een interieur dat het juiste gevoel oproept

Tegenwoordig is de sfeer van een overheidsgebouw erg bepalend voor de beleving van bezoekers. Daarom helpen om een omgeving te creëren waar bezoeker én medewerker zich thuis voelt. Wilt u een huiselijke warme sfeer in uw gemeentehuis? Onze interieurarchitecten helpen u om ook de esthetische kant van het interieur op het hoogste niveau te krijgen. Uiteraard doen we hierbij geen concessies op het gebied van gebruiksgemak en levensduur.

De professionaliteit van Hubbers interieurmakers

Betrouwbaar

Hubbers is al 18 jaar partner van gemeentehuizen voor de mooiste interieurs. Onze klanten zeggen dat we goed zijn in het nakomen van afspraken. En daar zijn we trots op!

Afwerkingsniveau

We streven altijd naar de beste afwerking van interieurs. Door van tevoren goed na te denken over de detaillering, kunnen onze monteurs tot op de millimeter precies monteren. Dat maakt een Hubbers interieur anders dan alle andere.

Flexibel plannen

Door onze ervaring weten we dat in overheidsinstanties een planning nog wel eens anders uitpakt. Gelukkig zijn we een flexibel bedrijf die altijd kan aanpassen waar nodig.

Specialist in bouwen overheidsgebouwen

We hebben veel partners in de zorg die graag met ons samenwerken. Enkele namen zijn: Gemeentekantoor Zuidplas, Gemeentekantoor Papendrecht, De Vereeniging in Nijmegen en Gemeentekantoor Lingewaard.

Seriematig produceren

Enerzijds zijn we groot en geautomatiseerd genoeg om meubilair in serie te produceren (bv. kasten achterwanden). Anderzijds zijn we specialistisch genoeg en hebben we de vakkennis in huis om specifiek maatwerk te maken, zoals (complexe) balies of specialistisch meubilair.

Altijd in de buurt

Wij vinden het belangrijk om altijd snel service te kunnen verlenen. Daarom werken we graag samen met overheidsgebouwen in de buurt. Heeft u een vraag of een probleem? We zijn altijd bereid om snel langs te komen.

Neem contact op

    Meld me aan voor de nieuwsbrief

    Beantwoord onderstaande vraag om te controleren of u een mens bent.