Interieur inspiratie voor gemeentehuizen

maatwerk-vergadertafels-conferentieruimte-gemeente-zuidplas

Bent u op zoek naar interieur inspiratie voor gemeentehuizen? Dan bent u bij Hubbers interieurmakers op de juiste plek! Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van interieurs voor gemeentehuizen en overheidsgebouwen. Onze mooiste projecten laten we we hieronder zien.

INSPIRATIE VOOR MAATWERKMEUBILAIR IN GEMEENTEHUIS

Maatwerk tafel wit printerruimte blauw nis verlichting gemeentekantoor papendrecht

Wij hebben de realisatie van het interieur van het gemeentehuis in Papendrecht op ons genomen. Onder meer de enginering, de productie en de plaatsing van het maatwerkmeubilair hebben wij uitgevoerd. Denk daarbij aan een balie, espressobar, sta/zit werkplekken, pantry’s, repro units, garderobe- en lockerwanden, akoestische panelen, een identity wall en kastenwanden. Het resultaat van dit gemeentehuis interieur is erg mooi geworden!

EEN INSPIRERENDE WERKOMGEVING VOOR GEMEENTEHUIZEN

Centrale hal maatwerk zitbanken gemeentekantoor lingewaard

In 2007 heeft bureau Inbo de aanbesteding gewonnen voor het nieuwe gemeentekantoor van de gemeente Lingewaard. Voor dit project hebben wij een schitterende ontvangstruimte gerealiseerd. Denk aan meubels als een receptiebalie en een publieksbalie. Verder maakten we alle onderdelen voor het ‘het nieuwe werken’; lockerkasten, werkplekken, concentratie werkplekken, overleg- en vergaderplekken en facilitaire voorzieningen zoals copyruimtes en pantry’s. Kortom, dit gemeentehuis interieur is een inspirerende werkplek waar de focus ligt op samenwerken en presteren. Een prachtig project waarbij we tevens een mooie onderscheiding in ontvangst hebben mogen nemen.

EEN OPEN EN HELDER GEBOUW MET MAATWERK INTERIEUR IN GEMEENTEHUIS

maatwerk-tafels-horecabalie-centrale-hal-gemeente-zuidplas

In de gemeente Zuidplas is een nieuw gemeentehuis gerealiseerd in Nieuwerkerk aan de IJsel. Dit schitterende project voldoet aan twee mooie uitgangspunten, namelijk dat het voldoet aan ‘Het Nieuwe Werken’ en aan het BREEAM Excellent duurzaamheidsscore.

Het Gemeentehuis Zuidplas heeft een open en transparante uitstraling. Hier sluit het maatwerk interieur perfect op aan. Absolute hoogtepunt van dit gemeentehuis is de akoestische wand in de raadzaal. De wand bestaat uit gebruikte petflessen die samen een portret van koning Willem Alexander en Koningin Máxima vormen. Deze wand hebben wij zelf kunnen realiseren in onze meubelmakerij.  Lees hier meer over dit project met gemeentehuis interieur.