Interieur inspiratie voor het onderwijs

Maatwerk pantry beton loot hout kantine onderwijs gymnasion elinor ostromgebouw nijmegen

Bent u op zoek naar een interieur voor schoolgebouwen of universiteiten? Dan bent u bij ons op het goede adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en realiseren van interieurs in het onderwijs. Denk aan kastenwanden, balie’s, maatwerk zitmeubels en nog veel meer. Hieronder enkele voorbeelden van projecten die wij opgeleverd hebben.

NIEUW INTERIEUR VOOR EEN VERTROUWDE PLEK IN HET ONDERWIJS

Maatwerk wandmeubel

Nadat het Erasmusgebouw van de Radboud Universiteit een grote verbouwing had ondergaan, was ook het interieur toe aan een nieuwe look. Met name de hal heeft een grote make-over gehad. Een tientallen meter lange wand is omgetoverd tot een prachtig object met veel zitplekken en vitrines. De doorgangen geven een duidelijke routing aan. Met het kleurenpallet dat we van een bouwkundig architect hadden ontvangen, hebben wij het interieur vormgegeven. En het resultaat mag er zijn. Bekijk hier het hele interieur onderwijs project.

INTERIEUR INSPIRATIE VOOR SAMENWERKEN IN HET ONDERWIJS

Maatwerk interieur leslokaal han food and business nijmegen

In samenwerking met LIAG-architecten en bouwadviseurs hebben wij voor de Hogeschool Arnhem Nijmegen een prachtig interieur gerealiseerd. Laat u inspireren door de schitterende interieurelementen in dit mooie gebouw. De belangrijkste aspecten in dit project waren kwaliteit en creativiteit. En dat is ook zeker in dit interieur onderwijs project terug te zien.

LAAT U INSPIREREN DOOR DIT ONDERWIJS INTERIEUR: EENVOUD IN VORM

Maatwerk zitelement zitbank leer grotiusgebouw nijmegen

Het nieuwste gebouw van de Radboud Universiteit heet het Grotius. Dit gebouw is door meerdere partijen gerealiseerd. Hubbers interieurmakers was verantwoordelijk voor de engineering, productie en montage van het interieur. In dit project staat eenvoud centraal. De uitvoering is met uitsluitend het beste materiaal gerealiseerd.

Er is voor een groot deel van het interieur gekozen voor ColorCore omdat dit minder slijt dan ander materiaal. Aangezien in dit gebouw het meubilair zeer vaak gebruikt wordt, is dit een enorm voordeel. Zowel docenten als studenten zijn erg enthousiast over het nieuwe interieur. Lees hier meer over dit onderwijs interieur project.