De 5 mooiste interieurs voor de zorg

Project radboud hoofdentree nijmegen

De 5 mooiste interieurs voor de zorg

Een moderne zorginstelling of ziekenhuis is niet alleen ingericht op goede zorg maar wil ook een fijne plek bieden aan gasten en werknemers. We zien dat steeds meer interieurs gericht zijn op comfort en een frisse kleurrijke uitstraling hebben. We zetten voor u vijf zorg interieurs op een rij ter inspiratie.

1. Multifunctioneel zorggebouw in Ede

In het Gelderse Vallei Ziekenhuis in Ede is een nieuw zorggebouw en centrale hal gebouwd. Deze hal verbindt de oudbouw met het nieuwe gebouw. We hebben balies, pantry’s, kasten, bed achterwanden, scheidingswanden, banken, verpleegunits en nog veel meer gerealiseerd naar ontwerp van De Jong Gortemaker Algra architecten. De frisse groene en paarse tinten geven het gebouw een eigentijdse uitstraling.

Bekijk het hele project: Interieur Gelderse Vallei Ziekenhuis Ede.

Maatwerk interieur wachtruimte ziekenhuis gelderse vallei ede

2. Balie’s, maatwerk kasten en pantry’s voor Pluryn in Nijmegen

Voor zorginstelling Pluryn hebben we een ontwerp van Eric van Beuningen van Croonen gerealiseerd. Rustige houttinten vormen een mooi contrast met de warm gele kleuraccenten. U zou niet zeggen dat u een zorginstelling binnenloopt; witte wanden zijn niet te vinden.

Bekijk het hele project: Pluryn Nijmegen

Maatwerk pantrymeubel draaideuren lades grijs achterwand geel ledverlichting hoofdkantoor pluryn nijmegen

3. Wachtruimte voor Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

We hebben voor dit ziekenhuis meegeholpen met het realiseren van onder andere meubels voor de wachtruimtes en balies. De afdeling Radiologie bestaat uit verschillende modaliteiten, waar gewerkt wordt met de nieuwste technieken. Bij het ontwerp van 2Doubleyou is extra aandacht besteed aan de processen binnen de ruimte en de processen tussen de ruimten onderling. Iedere modaliteit heeft een eigen uitstraling gekregen.

Bekijk het hele project: Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

Maatwerk zitbanken gezondheidszorg canisius ziekenhuis nijmegen

4. Hoofdentree balie Radboud UMC

De nieuwe balie van het Radboud UMC is een echte blikvanger. Wij realiseerden het ontwerp van Suzanne Holtz. De achterwand en het plafond zijn gemaakt van western red cedar.

Bekijk het hele project: Hoofdentree Radboud UMC

Receptiebalie gezondheidszorg radboudumc hoofdentree nijmegen

5. Interieur huisartsenpraktijk Westeraam

Ook hier heldere kleurgebruik in een zorginstelling. Dit is een interieur realisatie voor huisartsenpraktijk Westeraam. Het ontwerp van het interieur is gemaakt door Michel van Heereveld en de uitvoering van het vaste meubilair heeft Hubbers interieurmakers voor hun rekening genomen. Door het consequent toepassen van materialen, vormentaal en kleur heeft het meubilair iets eigens gekregen en verbindt het de verschillende ruimtes met elkaar tot een geheel.

Bekijk het hele project: Interieur huisartsenpraktijk Westeraam

Maatwerkmeubilair wachtkamer zitbanken huisartsenpraktijk westeraam elst