Interieur tandartspraktijk

Zoekt u een interieurbouwer voor uw tandartspraktijk? Hubbers Interieurmakers biedt uitgebreide expertise in het ontwerpen, engineeren, vervaardigen en installeren van interieurs in praktijken. Wij zijn tevens bedreven in het verwezenlijken van ontwerpen van externe architecten.

Meubilair tandartspraktijk

In een tandartspraktijk is er behoefte aan divers meubilair. Van balies, tot kasten tot banken in de wachtruimte. Al meer dan 45 jaar ontwerpen en realiseren wij van Hubbers interieurmakers interieurs voor praktijken en zorginstellingen. Daardoor kunnen wij u voorzien van het beste meubilair dat niet alleen functioneel is maar ook perfect past bij de uitstraling van uw praktijk.

Balie tandartspraktijk

In de dynamische wereld van de tandartspraktijk speelt de balie een cruciale rol als knooppunt van patiëntenzorg en administratieve taken. Van het warme welkom bij aankomst tot het efficiënt afhandelen van afspraken en betalingen, de balie vormt het eerste en laatste contactpunt voor patiënten en bezoekers.

Naast de functionele aspecten is het ergonomische ontwerp van de balie essentieel voor het comfort en de efficiëntie van het personeel. Een goed ontworpen balie zorgt voor een ergonomische werkomgeving, waar medewerkers comfortabel werken door bijvoorbeeld een verhoging waarmee de werknemer zittend kan werken en de patiënt toch in de ogen aan kan kijken.

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

Kasten tandartspraktijk

Maatwerk kasten worden aangepast aan de specifieke behoeften van de tandartspraktijk, zoals het opbergen van medische benodigdheden, tandheelkundige instrumenten, administratieve documenten en patiëntendossiers. Door het maximaliseren van de beschikbare ruimte en het creëren van een georganiseerde werkomgeving, dragen maatwerk kasten bij aan de efficiëntie en productiviteit van het personeel.

Wachtruimte tandarts praktijk

Een rustgevende wachtruimte draagt bij aan het verminderen van angst en stress bij patiënten. Comfortabele banken, warme kleuren en aangename verlichting dragen bij aan een rustgevende sfeer.

Voor ouders is het vaak een uitdaging om hun kinderen bezig te houden tijdens een tandartsbezoek. Daarom kunnen we ook nadenken over speciale kinderhoeken aan in de wachtkamers. Met kleurrijke speelgoedsets, boeken en educatieve spelletjes worden kinderen vermaakt en afgeleid, wat stress bij zowel kinderen als ouders vermindert.

Onderhoud en levensduur

Onze aanpak is gericht op toekomstbestendigheid. Het interieur van een tandartspraktijk ondergaat veel belasting, daarom waarborgen wij de degelijke constructie van al ons meubilair en gebruiken we duurzame materialen. Zo bent u verzekerd van een interieur dat niet alleen lang meegaat, maar ook eenvoudig te onderhouden is.

Een omgeving die de juiste emoties oproept

De ambiance van een tandartspraktijk speelt een cruciale rol in de beleving van kwaliteit. Daarom ondersteunen wij tandartspraktijken bij het creëren van een atmosfeer waarin zowel patiënten als medewerkers zich op hun gemak voelen. Wenst u een warme, huiselijke sfeer in uw praktijk? Onze interieurontwerpers staan klaar om het esthetische aspect van het interieur tot in perfectie te verzorgen, zonder afbreuk te doen aan hygiëne, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid.

Uitstekende hygiëne

Al onze meubelstukken zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren zijn, waardoor optimale hygiëne wordt gegarandeerd.

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link