Interieurarchitect voor Nijmegen en omstreken

Van de eerste schets tot de montage staan wij garant voor een zorgeloze afhandeling, voor het waarmaken van uw droom. Hubbers interieurmakers maakt in eigen atelier de mooiste keukens, badkamers, garderobes, werkkamers en eigentijdse schuifdeuren. ‘Kan dat?’, is nooit de vraag, wel ‘Hoe gaan we dat doen?’

Interieurontwerper Nijmegen

Met een passie voor creativiteit en oog voor detail streven we ernaar om uw visie tot leven te brengen. Of het nu gaat om het herontwerpen van een woning, het optimaliseren van een winkel, bedrijfsruimte of het creëren van een sfeervolle ambiance in een commerciële omgeving, wij staan klaar om uw project tot in de kleinste details te realiseren. Van meubelstukken op maat tot verlichtingsontwerp en kleuradvies, elk element wordt zorgvuldig gekozen om een harmonieuze en uitnodigende omgeving te creëren die inspireert en verwelkomt.

Interieur op maat

Met op maat gemaakt interieur bent u niet gebonden aan standaardmaten of ontwerpen. Ons ervaren team van ontwerpers en vakmensen werkt nauw met u samen om een unieke ruimte te creëren die perfect aansluit op uw smaak, levensstijl en functionele behoeften.

Door slimme oplossingen en innovatieve ontwerptechnieken toe te passen, kunnen we ruimtes creëren die multifunctioneel zijn en meerdere doeleinden dienen. Denk aan ingebouwde opbergruimte om kostbare vloeroppervlakte te besparen, flexibele meubelstukken die zich aanpassen aan verschillende activiteiten, en strategisch geplaatste verlichting om de sfeer te optimaliseren.

Keukens op maat Nijmegen

Op zoek naar de perfecte keuken die naadloos aansluit op uw wensen en behoeften? Bij Hubbers interieurmakers zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van op maat gemaakte keukens die voldoen aan al uw eisen.

Kledingkast op maat Nijmegen

Met onze op maat gemaakte kledingkasten heeft u de vrijheid om elk aspect van het ontwerp te personaliseren. Of u nu een ruime inloopkast wilt met ingebouwde verlichting en tal van opbergmogelijkheden, of juist een compacte kast op maat zoekt die perfect past in een kleine ruimte, wij kunnen aan al uw wensen voldoen.

Onze interieurarchitecten

Anja Maalderink

Anja Maalderink is een interieurarchitect die uit iedere opdracht het optimale weet te halen. Haar passie voor perfectie helpt daar zeker bij. Bovendien heeft ze veel oog en oor voor de wensen van de opdrachtgever.

Registratienummer architectenregister: 4.020801.002

Lonneke van Ooijen

Lonneke van Ooijen is een interieurarchitect met veel talent voor praktische oplossingen. Toch zijn die oplossingen nooit saai of voorspelbaar. Sterker nog: haar bijzondere kleur- en materiaaltoepassingen blijven opdrachtgevers verrassen.

Registratienummer architectenregister: 4.141015.007

ANJA MAALDERINK

ANJA MAALDERINK

Interieurarchitect
LONNEKE VAN OOIJEN

LONNEKE VAN OOIJEN

Interieurarchitect

Interieuradvies in Nijmegen

Ons kantoor bevindt zich in het prachtige Leuth, op een steenworp afstand van Nijmegen. De kennismaking vindt plaats in ons atelier. Hier krijgt u de kans om uw ideeën en wensen met ons te delen, terwijl wij aandachtig luisteren. We stellen vragen om een goed beeld te krijgen van uw unieke situatie en om te zien of er een klik is om samen uw droominterieur te realiseren. Tijdens deze kennismaking zullen we uw woonsituatie of werkomgeving in kaart brengen en uitgebreid bespreken wat uw wensen en verwachtingen zijn. Tevens kunt u een kijkje nemen in onze fabriek.

Interieurbouwer Nijmegen

Hubbers Interieurmakers beschikt over een ultramoderne fabriek met geavanceerde, computergestuurde machines, een eigen meubelmakerij, spuiterij en metaalwerkplaats. Dit betekent dat alle onderdelen van het vaste meubilair intern worden vervaardigd. Op deze manier kunnen we de voortgang en kwaliteit nauwlettend in de gaten houden, terwijl we ook de flexibiliteit behouden om snel te schakelen indien nodig. Jaarlijks worden hier talloze projecten met succes gerealiseerd, waardoor we onze reputatie als betrouwbare en efficiënte interieurpartner hoog houden.

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link