INTERIEURBOUW AMSTERDAM

Professionele interieurbouwer

Betrouwbaar

Hubbers interieurmakers is al jaren partner van diverse branches voor de mooiste interieurs. Onze klanten zeggen dat we goed zijn in het nakomen van afspraken. En daar zijn we trots op!

Afwerkingsniveau

We streven altijd naar de beste afwerking van interieurs. Door van tevoren goed na te denken over de detaillering, kunnen onze monteurs tot op de millimeter precies monteren. Dat maakt een Hubbers interieur anders dan alle andere.

Flexibel plannen

Door onze ervaring weten we dat een planning nog wel eens anders uitpakt. Gelukkig zijn we een flexibel bedrijf die altijd kan aanpassen waar nodig.

Specialist in bouwen in diverse sectoren

Als interieurbouwer hebben we veel partners in diverse sectoren die graag met ons samenwerken. Enkele sectoren zijn: particulieren, bedrijven, zorginstellingen, scholen en overheidsinstellingen.

Seriematig produceren

Enerzijds zijn we groot en geautomatiseerd genoeg om meubilair in serie te produceren (bv. kasten achterwanden). Anderzijds zijn we specialistisch genoeg en hebben we de vakkennis in huis om specifiek maatwerk te maken, zoals (complexe) balies of specialistisch meubilair.

Interieurbouwer met moderne werkplaats

Meubelmaker is een echt ambacht dat al honderden jaren bestaat. En onze vakmensen zijn nog steeds ambachtsmannen in hart en nieren. Ondertussen is het gereedschap dat wij gebruiken wel helemaal van nu. Computergestuurde zaagmachines worden rechtstreeks gevoed door onze tekenaars en engineers. Vrezen en boren gaat volledig automatisch.

Maar uiteindelijk zijn het de meubelmakers die het meubel met precisie in elkaar zetten. En dat vakwerk ziet u terug in het resultaat.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Wat doet een interieurbouwer precies?

Een interieurbouw bedrijf realiseert maatwerk interieurs voor diverse sectoren. Specialistisch meubilair wordt exact op maat gemaakt naar wens van de opdrachtgever. Interieurbouw bedrijven bestaan vaak uit verschillende afdelingen, zoals een afdeling enginering, de meubelmakerij en een montage team. In het bijzonder is er ook een afdeling met interieurarchitecten zoals bij Hubbers interieurmakers het geval is.

Hubbers interieurmakers heeft veelzijdige interieurarchitecten in dienst. Functionaliteit en comfort kenmerken alle ontwerpen die daarnaast opvallen door eenvoud en tijdloze schoonheid. Op de afdeling enginering worden wensen werkelijkheid. Dit team stuurt gedetailleerde opdrachten naar machines en collega’s in de meubelmakerij. Zorgvuldige werkvoorbereiding staat garant voor kwaliteitsproducten die op het afgesproken tijdstip probleemloos kunnen worden gemonteerd. Onze excellente meubelmakers verwerken vervolgens duurzame materialen op moderne machines. Het timmermansoog en de vaste hand zijn nog steeds onmisbaar in ons als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf. Het montage team zet de kroon op het werk. De zorgvuldigheid waarmee deze specialisten opereren zorgt niet alleen voor een optimaal eindresultaat, maar staat ook garant voor minimale overlast voor de opdrachtgever. Afspraak is afspraak is het credo en de werkplek wordt brandschoon achtergelaten. Samen zorgen wij ervoor dat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft.

Referenties

Naast dat wij super blij zijn met het hoge resultaat niveau, zijn wij ook erg blij hoe onze samenwerking/proces van a tot z is gelopen. Een persoonlijke benadering, altijd denken in oplossingen en snel reactie, niks is teveel gevraagd. Bij Hubbers is de klant echt altijd Koning!

“Het interieur is door Hubbers interieurmakers sober en ingetogen vormgegeven, maar het straalt toch kwaliteit en klasse uit. Dit past goed bij onze leefwijze en wie wij zijn als personen. Er is eenheid gecreëerd en in ons huis zitten nu elementen waar wij zelf nooit op waren gekomen. Deze bepalen nu de wauw-factor van ons huis.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij square

“Het denken in oplossingen om het resultaat te verbeteren, kenmerkt Hubbers interieurmakers tijdens het gehele traject. Het hele team heeft er alles aan gedaan om onze keuken perfect te laten zijn.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij

Waar we bij Royal HaskoningDHV met name erg blij mee zijn, is dat Hubbers interieurmakers ons kantoor licht en ruimte heeft gegeven. Tijdens de hele verbouwing hebben we de samenwerking met de monteurs van Hubbers interieurmakers als zeer prettig ervaren. Zij waren altijd bereid om met ons mee te denken. Samen zijn we gekomen tot een ontzettend mooi resultaat.

Binnenkijken bij angelique royal haskoning dhv nijmegen

“Wij vinden het leuk om iets anders te hebben en niet iets standaards. We genieten iedere dag van het zicht op de notenhouten kast, het marmeren werkblad en de boekenkast die doorloopt in de woonkamer.”

Hubbers interieurmakers keuken op maat

”Hubbers interieurmakers heeft ons van het begin tot eind in deze verbouwing begeleid en zorg gedragen voor het ontwerp en advies. Wij vinden het erg prettig om met Hubbers interieurmakers te werken.”

Verbouwde bungalow woning nijmegen

”De kwaliteit en de afwerking zijn fantastisch. Een team van Hubbers heeft een week lang alles ingebouwd. De professionele manier waarop zij te werk gaan, netjes en efficiënt, daar kan menig (interieur)bouwbedrijf nog wat van leren. Het resultaat is prachtig!”

Hubbers heeft in ons nieuwe appartement op ons verzoek een tv-kast ontworpen en gefabriceerd. En het resultaat overtreft onze verwachtingen! De kast ziet er niet alleen prachtig uit en precies zoals door ons gewenst, maar het is ook goed te zien dat het “niet zomaar” een kast is, maar een kwalitatief zeer goede en speciaal ontworpen meubelstuk.

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link