Kledingkast op maat in Amsterdam

Uw maatwerk kledingkast

Een kledingkast op maat ontwerpen, laten realiseren en monteren op locatie? Bij Hubbers bent u op het juiste adres voor hoogwaardige maatwerk kledingkasten. Wij vertalen uw wensen in een ontwerp inclusief moodboard en 3D impressie zodat u een juist beeld krijgt over het resultaat. Uw stijl en smaak zijn daarbij uitgangspunt. En uiteraard hebben wij goede ideeën over de dagelijkse bruikbaarheid van de kast. In onze eigen meubelwerkplaats met de modernste machines bouwen we uw kledingkast. En onze specialisten monteren het meubel bij u op locatie. Doordat we alles in eigen huis doen garanderen we de hoogste kwaliteit. Want we willen dat u trots kunt zijn op uw meubel.

Kledingkast op maat ontwerpen

Bij het ontwerpen van uw kledingkast op maat houden onze interieurarchitecten rekening met uw wensen. De indeling is daarbij zeer belangrijk. Wij denken met u mee over de dagelijkse bruikbaarheid. Wanneer u bijvoorbeeld veel jurken heeft en uw man veel pakken dan zorgen wij voor de voor u ideale inrichting. Heeft u zelf al een ontwerp? Dan kunnen wij ook deze voor u realiseren. Of het ontwerp nu door onze eigen interieurarchitecten gemaakt is of dat u zelf een tekening aanlevert. Wij maken van elk ontwerp een mooi meubel. Zoals bijvoorbeeld van deze prachtige inloopkast in het Vondelpark in Amsterdam naar de hand van de internationaal befaamde interieurontwerper Robert Kolenik.

Dankzij onze ‘alles-onder-een-dak-aanpak’ heeft elke opdrachtgever maar één aanspreekpunt. Daardoor kunnen wij een zorgeloze levering garanderen. Dat geldt niet alleen voor kledingkasten, wij maken al uw interieurwensen waar. Onze zorgvuldigheid garandeert uw zorgeloosheid.

De realisatie in de meubelmakerij

De afdeling engineering staat garant voor een zorgvuldige voorbereiding. En stuurt gedetailleerde opdrachten naar medewerkers en machines in eigen werkplaats. Hier hebben beproefd vakmanschap en de modernste technieken een verbond gesloten. Timmermansoog en vaste hand zijn nog steeds onmisbaar in ons als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf. Het beste van toen en nu, zorgen voor duurzame interieurs op maat.

Montage op locatie in Amsterdam

Ons montageteam zet de kroon op het werk. De zorgvuldigheid waarmee deze specialisten opereren zorgt niet alleen voor een optimaal eindresultaat. Maar staat ook garant voor minimale overlast voor de opdrachtgever. Afspraak is afspraak is het credo en de werkplek wordt schoon achtergelaten.

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers is een middelgroot interieurbouw bedrijf met een eigen ontwerpafdeling. Met onze  medewerkers leveren we meubels op maat, realiseren we interieurprojecten en ontwerpen we interieurs. En dit doen we al meer dan 45 jaar!

Hubbers interieurmakers heeft een eigen moderne werkplaats met computergestuurde machines. Hier worden al onze meubels gemaakt. We leveren jaarlijks zo’n 200 meubels aan meer dan 50 klanten. In veel gevallen zijn deze meubels ontworpen door onze eigen interieurarchitecten.

Lees meer over Hubbers interieurmakers.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Particulier

Al veertig jaar ontwerpen en realiseren we maatwerk interieurs en meubilair voor de particuliere markt. Of het nu om een compleet uitgewerkte woning of om een bescheiden keukenontwerp gaat. Onze interieurarchitecten en interieurmakers zorgen dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft.

Zakelijk

Al jaren lang verzorgen onze interieurarchitecten en interieurmakers voor passende ontwerpen en maatwerk interieurs voor de zakelijke markt. In verschillende sectoren zijn we actief om ruimtes en panden te voorzien van passende inrichting.

Ontwerp

Een ontwerp is de basis van elke opdracht. Onze interieurarchitecten zijn in staat uw wensen en ideeën te vertalen in een passend ontwerp.

Realisatie

Onze interieurmakers gebruiken de modernste technieken om hoogwaardige maatwerk producten te ontwikkelen. Doordat onze interieurmakers nauw samenwerken met onze eigen interieurarchitecten, is het werk van externe interieurarchitecten bij ons ook in vertrouwde handen.

Neem contact op

    Meld me aan voor de nieuwsbrief

    Beantwoord onderstaande vraag om te controleren of u een mens bent.