Luxe kledingkast

Uw luxe kledingkast

Luxe kledingkasten op maat ontwerpen, laten realiseren en monteren op locatie? Bij Hubbers bent u op het juiste adres voor hoogwaardige kledingkasten op maat. Uw wensen zijn onze prioriteit. Samen ontwikkelen we een ontwerp dat perfect bij uw stijl en smaak past, waarbij we een moodboard en 3D impressie gebruiken om u een duidelijk beeld te geven van het resultaat. Onze experts kennen de dagelijkse praktijk door en door, en adviseren u graag over de functionaliteit van de kast.

In onze eigen, modern uitgeruste meubelmakerij vervaardigen we uw kledingkast met de grootste zorg. Vervolgens monteren onze specialisten het meubel vakkundig bij u thuis. Doordat het hele proces in eigen beheer plaatsvindt, kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen.

Eigenschappen van een luxe kledingkast

Een luxe kledingkast is meer dan zomaar een plek om uw kleding op te bergen. Het is een statement van stijl en kwaliteit in uw slaapkamerinterieur. De kast wordt zo ontworpen dat hij naadloos aansluit op de (bouwkundige) omgeving. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen als melkglas en luxe lade indelingen. Qua stijl past hij perfect bij de smaak van de opdrachtgever maar ook bij de rest van de omgeving.

Maar een luxe kledingkast is meer dan alleen een mooi gezicht. De binnen indeling is uiterst functioneel ontworpen om uw garderobe op een georganiseerde en overzichtelijke manier op te bergen. Van uitschuifbare kledingstangen tot ingebouwde ladeblokken – alles is doordacht om uw spullen netjes en toegankelijk te houden.

Een luxe kledingkast ontwerpen

Bij het ontwerpen van uw kledingkast op maat houden onze interieurarchitecten rekening met uw wensen. De indeling is daarbij zeer belangrijk. Wij denken met u mee over de dagelijkse bruikbaarheid. Wanneer u bijvoorbeeld veel jurken heeft en uw man veel pakken dan zorgen wij voor de voor u ideale inrichting. Heeft u zelf al een ontwerp? Dan kunnen wij ook deze voor u realiseren. Of het ontwerp nu door onze eigen interieurarchitecten gemaakt is of dat u zelf een tekening aanlevert. Wij maken van elk ontwerp een mooi meubel.

Dankzij onze ‘alles-onder-een-dak-aanpak’ heeft elke opdrachtgever maar één aanspreekpunt. Daardoor kunnen wij een zorgeloze levering garanderen. Dat geldt niet alleen voor kledingkasten, ook voor luxe badkamermeubels en luxe keukens, wij maken al uw luxueuze interieur wensen waar. Onze zorgvuldigheid garandeert uw zorgeloosheid.

Uw kast wordt gerealiseerd

In onze afdeling engineering worden uw wensen zorgvuldig voorbereid en vertaald in gedetailleerde instructies. Deze gaan vervolgens naar onze vakkundige medewerkers en hightech machines in onze eigen werkplaats. In onze state-of-the-art meubelmakerij maken we gebruik van geautomatiseerde CNC-machines die met grote precisie elk onderdeel van uw op maat gemaakte meubel produceren. Deze computergestuurde machines bieden ons de mogelijkheid om complexe vormen en details te realiseren die voorheen alleen met de hand mogelijk waren.

Tegelijkertijd blijven de ervaren handen en het scherpe oog van onze meestervaklieden onmisbaar. Zij gebruiken deze geavanceerde productiemiddelen om hun ambachtelijke technieken en persoonlijke stijl tot uiting te brengen. Van handmatig afwerken tot het aanbrengen van de finishing touches – onze vakmensen zorgen ervoor dat elk detail van het hoogste niveau is.

De montage

De uiterste zorgvuldigheid waarmee zij te werk gaan, garandeert niet alleen een perfect eindresultaat. Het zorgt er ook voor dat de overlast voor onze opdrachtgevers tot een minimum wordt beperkt. “Afspraak is afspraak” is het motto dat deze vakmensen hoog in het vaandel hebben staan. Zij voeren hun werk niet alleen vakkundig uit, maar laten de werkplek ook schoon en netjes achter. Zo kunt u direct genieten van hun nieuwe kledingkast, zonder gedoe of nawerk.

Over Hubbers interieurmakers

Bij Hubbers combineren we jarenlange vakkennis met een vooruitstrevende blik. Onze gepassioneerde team van meubelmakers en ontwerpers creëert unieke, op maat gemaakte interieurs die uw persoonlijke stijl weerspiegelen. Van het zorgvuldig beluisteren van uw wensen tot de vakkundige productie in onze eigen werkplaats – elk detail krijgt de hoogste aandacht. Traditionele ambachtelijke technieken en geavanceerde productiemiddelen komen samen in prachtige meubelen en inrichtingselementen.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Referenties

“Het interieur is door Hubbers interieurmakers sober en ingetogen vormgegeven, maar het straalt toch kwaliteit en klasse uit. Dit past goed bij onze leefwijze en wie wij zijn als personen. Er is eenheid gecreëerd en in ons huis zitten nu elementen waar wij zelf nooit op waren gekomen. Deze bepalen nu de wauw-factor van ons huis.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij square

“Het denken in oplossingen om het resultaat te verbeteren, kenmerkt Hubbers interieurmakers tijdens het gehele traject. Het hele team heeft er alles aan gedaan om onze keuken perfect te laten zijn.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij

“Wij vinden het leuk om iets anders te hebben en niet iets standaards. We genieten iedere dag van het zicht op de notenhouten kast, het marmeren werkblad en de boekenkast die doorloopt in de woonkamer.”

Hubbers interieurmakers keuken op maat

”Hubbers interieurmakers heeft ons van het begin tot eind in deze verbouwing begeleid en zorg gedragen voor het ontwerp en advies. Wij vinden het erg prettig om met Hubbers interieurmakers te werken.”

Verbouwde bungalow woning nijmegen

”De kwaliteit en de afwerking zijn fantastisch. Een team van Hubbers heeft een week lang alles ingebouwd. De professionele manier waarop zij te werk gaan, netjes en efficiënt, daar kan menig (interieur)bouwbedrijf nog wat van leren. Het resultaat is prachtig!”

Hubbers heeft in ons nieuwe appartement op ons verzoek een tv-kast ontworpen en gefabriceerd. En het resultaat overtreft onze verwachtingen! De kast ziet er niet alleen prachtig uit en precies zoals door ons gewenst, maar het is ook goed te zien dat het “niet zomaar” een kast is, maar een kwalitatief zeer goede en speciaal ontworpen meubelstuk.

”De mensen van Hubbers denken mee, geven adviezen en werken heel netjes. Wij zijn als meer dan 20 jaar tevreden met hen.”

We hebben het hele proces als zeer professioneel ervaren waarbij het persoonlijke aspect niet vergeten werd.

maatwerk-eiken-garderobekasten-slaapkamer-particulier-villa-het-gooi

Neem vrijblijvend contact op

    Beantwoord de vraag om te controleren of u een mens bent.