Luxe kledingkast

Uw luxe kledingkast

Luxe kledingkasten op maat ontwerpen, laten realiseren en monteren op locatie? Bij Hubbers bent u op het juiste adres voor hoogwaardige kledingkasten op maat. Wij vertalen uw wensen in een ontwerp inclusief moodboard en 3D impressie zodat u een juist beeld krijgt over het resultaat. Uw stijl en smaak zijn daarbij uitgangspunt. En uiteraard hebben wij goede ideeën over de dagelijkse bruikbaarheid van de kast. In onze eigen meubelwerkplaats met de modernste machines bouwen we uw kledingkast. En onze specialisten monteren het meubel bij u op locatie. Doordat we alles in eigen huis doen garanderen we de hoogste kwaliteit. Want we willen dat u trots kunt zijn op uw meubel.

Een luxe kledingkast ontwerpen

Bij het ontwerpen van uw kledingkast op maat houden onze interieurarchitecten rekening met uw wensen. De indeling is daarbij zeer belangrijk. Wij denken met u mee over de dagelijkse bruikbaarheid. Wanneer u bijvoorbeeld veel jurken heeft en uw man veel pakken dan zorgen wij voor de voor u ideale inrichting. Heeft u zelf al een ontwerp? Dan kunnen wij ook deze voor u realiseren. Of het ontwerp nu door onze eigen interieurarchitecten gemaakt is of dat u zelf een tekening aanlevert. Wij maken van elk ontwerp een mooi meubel.

Dankzij onze ‘alles-onder-een-dak-aanpak’ heeft elke opdrachtgever maar één aanspreekpunt. Daardoor kunnen wij een zorgeloze levering garanderen. Dat geldt niet alleen voor kledingkasten, ook voor luxe badkamermeubels en luxe keukens, wij maken al uw luxueuze interieur wensen waar. Onze zorgvuldigheid garandeert uw zorgeloosheid.

De realisatie in de meubelmakerij

De afdeling engineering staat garant voor een zorgvuldige voorbereiding. En stuurt gedetailleerde opdrachten naar medewerkers en machines in eigen werkplaats. Hier hebben beproefd vakmanschap en de modernste technieken een verbond gesloten. Timmermansoog en vaste hand zijn nog steeds onmisbaar in ons als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf. Het beste van toen en nu, zorgen voor duurzame interieurs op maat.

Montage op locatie

Ons montageteam zet de kroon op het werk. De zorgvuldigheid waarmee deze specialisten opereren zorgt niet alleen voor een optimaal eindresultaat. Maar staat ook garant voor minimale overlast voor de opdrachtgever. Afspraak is afspraak is het credo en de werkplek wordt schoon achtergelaten.

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers is een middelgroot interieurbouw bedrijf met een eigen ontwerpafdeling. Met onze  medewerkers leveren we meubels op maat, realiseren we interieurprojecten en ontwerpen we interieurs. En dit doen we al meer dan 45 jaar!

Hubbers interieurmakers heeft een eigen moderne werkplaats met computergestuurde machines. Hier worden al onze meubels gemaakt. We leveren jaarlijks zo’n 200 meubels aan meer dan 50 klanten. In veel gevallen zijn deze meubels ontworpen door onze eigen interieurarchitecten.

Lees meer over Hubbers interieurmakers.

Bekijk onze bedrijfsvideo

maatwerk-eiken-garderobekasten-slaapkamer-particulier-villa-het-gooi