Modern interieur

Een modern interieur kenmerkt zich door strakke lijnen en een functioneel design. En dat is precies de stijl die Hubbers interieurmakers graag realiseert. Ook een modern interieur kan geheel naar uw wensen worden vormgegeven. Wij denken met u mee over een functionele indeling en het perfecte design naar uw smaak.  Op deze manier wordt het interieur eigen en kunt u er jarenlang van genieten.

Modern interieur op maat

Wij realiseren interieurs die u en uw woning passen als een warme jas. Moderne interieurs worden op minimalistische wijze gevormd. Vaak zitten de eyecatchers in de details. En laten wij daar nu net goed in zijn. Onze interieurarchitecten ontwerpen interieurs die strak en stijlvol zijn zonder dat ze saai worden. Door de jarenlange ervaring kunnen zij uw wensen overnemen in een gedetailleerd design en visueel maken met een moodboard of render. Wilt u het ontwerp ook laten realiseren? Dat doen wij graag!

Doordat onze interieurarchitecten precies weten wat onze meubelmakers kunnen maken, is de vertaalslag naar een productietekening snel gemaakt. De meubelmakers gaan nu aan de slag in de werkplaats. Ben u in de tussentijd nieuwsgierig geworden? Kom dan een kijkje nemen!

Als de meubels gereed zijn worden ze zorgvuldig ingepakt en door onze eigen monteurs bij u gemonteerd. Zij zorgen dat het interieur naadloos aansluit op de bouwkundige omgeving.

Ons doel is om samen met ons team uw verwachtingen te overtreffen. In onze referenties kunt u reacties lezen van opdrachtgevers.

Een modern interieur dat past

Wij kunnen uw hele woning voorzien van perfect passend maatwerk interieur. Van keuken, tot moderne inloopkast en badkamer meubilair, maar ook uw tv meubilair. Zo kunt u de moderne woonstijl in uw gehele woning toepassen. Door in iedere ruimte hetzelfde materiaal en eventueel zelfs dezelfde kleuren terug te laten komen ontstaat er verbinding verbinding.

De mogelijkheden van materiaalkeuzes zijn oneindig; natuursteen, eiken, staal enzovoort. De perfecte combinatie van deze hoogwaardige materialen zullen zorgen voor een imponerend eindresultaat.

Een modern interieur door Hubbers interieurmakers

Jaarlijks realiseren wij tientallen interieur projecten voor particuliere opdrachtgevers en architecten. Bij ieder project houden wij hetzelfde doel voor ogen; uw verwachtingen overtreffen. Betrokkenheid, vakmanschap en creativiteit zijn daarbij sleutelwoorden. En dit is al 45 jaar zo. Wij werken nauw met u samen waarbij u een aanspreekpunt heeft het gehele proces. Zorgvuldig en zorgeloos voeren wij uw opdracht uit precies volgens aangegeven planning.

Wij hebben onze eigen ontwerpafdeling, enginering, meubelmakerij en montage team. Binnen ons bedrijf werken wij door deze ‘alles onder een dak aanpak’ met korte lijnen waardoor wij snel kunnen schakelen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij houden wel van een uitdaging!

Zowel een modern interieur als exterieur

Heeft u grote plannen voor uw woning, bijvoorbeeld een verbouwing of renovatie? Ook dan ben u bij Hubbers interieurmakers aan het juiste adres! In samenwerking met Van Gisteren Bouw realiseren wij verbouwingen van onder andere villa’s en historische panden. Het exterieur van uw woning is minstens zo belangrijk als het interieur. Het geeft de woning zijn identiteit en zorgt voor een warm welkom als u de oprijlaan binnen rijdt.

Referenties

“Het interieur is door Hubbers interieurmakers sober en ingetogen vormgegeven, maar het straalt toch kwaliteit en klasse uit. Dit past goed bij onze leefwijze en wie wij zijn als personen. Er is eenheid gecreëerd en in ons huis zitten nu elementen waar wij zelf nooit op waren gekomen. Deze bepalen nu de wauw-factor van ons huis.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij square

“Het denken in oplossingen om het resultaat te verbeteren, kenmerkt Hubbers interieurmakers tijdens het gehele traject. Het hele team heeft er alles aan gedaan om onze keuken perfect te laten zijn.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij

“Wij vinden het leuk om iets anders te hebben en niet iets standaards. We genieten iedere dag van het zicht op de notenhouten kast, het marmeren werkblad en de boekenkast die doorloopt in de woonkamer.”

Hubbers interieurmakers keuken op maat

”Hubbers interieurmakers heeft ons van het begin tot eind in deze verbouwing begeleid en zorg gedragen voor het ontwerp en advies. Wij vinden het erg prettig om met Hubbers interieurmakers te werken.”

Verbouwde bungalow woning nijmegen

”De kwaliteit en de afwerking zijn fantastisch. Een team van Hubbers heeft een week lang alles ingebouwd. De professionele manier waarop zij te werk gaan, netjes en efficiënt, daar kan menig (interieur)bouwbedrijf nog wat van leren. Het resultaat is prachtig!”

Hubbers heeft in ons nieuwe appartement op ons verzoek een tv-kast ontworpen en gefabriceerd. En het resultaat overtreft onze verwachtingen! De kast ziet er niet alleen prachtig uit en precies zoals door ons gewenst, maar het is ook goed te zien dat het “niet zomaar” een kast is, maar een kwalitatief zeer goede en speciaal ontworpen meubelstuk.

”De mensen van Hubbers denken mee, geven adviezen en werken heel netjes. Wij zijn als meer dan 20 jaar tevreden met hen.”

We hebben het hele proces als zeer professioneel ervaren waarbij het persoonlijke aspect niet vergeten werd.