Slaapkamer interieur

Bent u opzoek naar vast maatwerk meubilair voor uw slaapkamer? Bij Hubbers interieurmakers bent u aan het juiste adres voor slaapkamer interieur. Al 45 jaar ontwerpen en realiseren wij maatwerk interieurs voor slaapkamers. Hierbij kunt u denken aan wandkasten, inloopkasten, wastafelmeubels en dressoirs. Voor iedere slaapkamer bedenken wij een functionele maar stijlvolle oplossing.

Slaapkamer inrichting

In de slaapkamer komt u tot rust. De juiste balans is hierbij erg belangrijk. Onze interieurarchitecten luisteren aandachtig naar uw wensen. Daarnaast stellen ze vragen over uw leefstijl en gewoontes zodat het maatwerk interieur perfect op uw levenswijze wordt afgestemd.

Heeft u zelf een ontwerp? Dan kunnen wij ook deze voor u realiseren. Wij maken van elk ontwerp een mooi interieur.

Realisatie van uw slaapkamer meubilair

Nadat de ontwerpen zijn goedgekeurd gaan onze engineers aan de slag. Belangrijke detailleringen en maatvoeringen worden toegevoegd aan het definitieve ontwerp. Daarbij worden werktekening en technische omschrijvingen, voor zowel bouwkundige- als interieurwerkzaamheden aangeleverd en gereed gemaakt voor de offerte aanvragen.

De interieurmakers in de werkplaats gaan aan de slag. Excellente meubelmakers verwerken duurzame materialen op moderne machines. Timmermansoog en vaste hand zijn nog steeds onmisbaar in het als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf.

Montage slaapkamer meubilair

De Hubbers montage teams zetten vervolgens de kroon op het werk. Deze Hubbers ambassadeurs plaatsen het maatwerk meubilair met grote precisie en een minimum aan overlast.

Slaapkamer interieur ideeën:

Referenties

“Het interieur is door Hubbers interieurmakers sober en ingetogen vormgegeven, maar het straalt toch kwaliteit en klasse uit. Dit past goed bij onze leefwijze en wie wij zijn als personen. Er is eenheid gecreëerd en in ons huis zitten nu elementen waar wij zelf nooit op waren gekomen. Deze bepalen nu de wauw-factor van ons huis.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij square

“Het denken in oplossingen om het resultaat te verbeteren, kenmerkt Hubbers interieurmakers tijdens het gehele traject. Het hele team heeft er alles aan gedaan om onze keuken perfect te laten zijn.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij

“Wij vinden het leuk om iets anders te hebben en niet iets standaards. We genieten iedere dag van het zicht op de notenhouten kast, het marmeren werkblad en de boekenkast die doorloopt in de woonkamer.”

Hubbers interieurmakers keuken op maat

”Hubbers interieurmakers heeft ons van het begin tot eind in deze verbouwing begeleid en zorg gedragen voor het ontwerp en advies. Wij vinden het erg prettig om met Hubbers interieurmakers te werken.”

Verbouwde bungalow woning nijmegen

”De kwaliteit en de afwerking zijn fantastisch. Een team van Hubbers heeft een week lang alles ingebouwd. De professionele manier waarop zij te werk gaan, netjes en efficiënt, daar kan menig (interieur)bouwbedrijf nog wat van leren. Het resultaat is prachtig!”

Hubbers heeft in ons nieuwe appartement op ons verzoek een tv-kast ontworpen en gefabriceerd. En het resultaat overtreft onze verwachtingen! De kast ziet er niet alleen prachtig uit en precies zoals door ons gewenst, maar het is ook goed te zien dat het “niet zomaar” een kast is, maar een kwalitatief zeer goede en speciaal ontworpen meubelstuk.

”De mensen van Hubbers denken mee, geven adviezen en werken heel netjes. Wij zijn als meer dan 20 jaar tevreden met hen.”

We hebben het hele proces als zeer professioneel ervaren waarbij het persoonlijke aspect niet vergeten werd.