Binnenkijken bij Geert

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij

Geert: “Het uitzicht vanuit de slaapkamer zorgt ervoor dat je ontspant, ik kijk dan ook bijna nooit televisie.”

Voor de verbouwing woonden we al zestien jaar in dit huis. Tot die tijd hebben we, wat het interieur betreft, altijd alles zelf gedaan. Op een gegeven moment wilden we er toch graag, iemand met kennis van interieurs, bij betrekken. Via een vriend zijn we toen bij Ton Hubbers terecht gekomen. Ton heeft al onze wensen in een ontwerp verwerkt.

Blog_Binnenkijken bij Geert Pruyn_03

In één lijn

In ons familiebedrijf De Boer Machines ben ik veel bezig met technische systeem oplossingen voor onze klanten waarbij in het logistiek lay-out ontwerp naar rechte lijnen wordt gestreefd. In het plafond zou bijvoorbeeld eigenlijk een drempeltje komen, maar dat ging er bij mij niet in. Ton zag dit gelukkig ook niet zitten: het moest niet en zou dan ook niet gebeuren. Er is toen van alles geregeld in de constructie om ervoor te zorgen dat alles weer mooi in één lijn zou doorlopen en zo laag mogelijk zou blijven.

Indeling

We hebben lang nagedacht over de indeling van de ruimtes. Er zijn altijd dingen die je vanaf het begin af aan liever anders had gedaan. Zo wilden we eigenlijk een lange eettafel die moest aansluiten op de keuken. Sommige dingen waren helaas niet haalbaar en daar moet je dan oplossingen voor zoeken. We hebben toen een wand laten plaatsen in het midden van de ruimte. De inspiratie hiervoor vonden we in de boeken van architect Piet Boon. Het is uiteindelijk een prettige omgeving geworden door het enerzijds strakke interieur, anderzijds is het toch losjes en warm. Hubbers heeft ons advies gegeven bij het indelen van de ruimtes en zorg gedragen voor zowel het ontwerp en realisatie van het interieur en exterieur.

Blog_Binnenkijken bij Geert Pruyn_01

Uitzicht

De fijnste plek in het huis vind ik onze slaapkamer. De hele positionering is zo gemaakt dat de nadruk op het uitzicht ligt. Het zorgt ervoor dat je ontspant, ik kijk dan ook bijna nooit televisie.

Blog_Binnenkijken bij Geert Pruyn_02

Sterrenhemel

Techneut als ik ben, maak ik zelf af en toe ook graag dingen. In onze douche maakte ik daarom voor mijn vrouw een sterrenhemel. Zoiets vind ik gewoon leuk om te doen: het geeft ons huis iets extra speciaals.

Blog_Binnenkijken bij Geert Pruyn_05

Terras

Als één van de laatste projecten hebben we een tuin aangelegd met daarin een zwemvijver. Als je in de hoek van de keuken aan de vierkante eetkamertafel zit, heb je het gevoel dat je in de tuin zit. We hebben er bewust voor gekozen om de hele achterwand van glas te maken, zodat je de tuin in kijkt. Dit sluit goed aan op ons terras buiten. Je kunt er in elk seizoen optimaal zitten door de geplaatste terrasheaters. We zitten er als we bezoek hebben, maar ook onze kinderen genieten er met hun vrienden tot in de vroege uurtjes van.

Blog_Binnenkijken bij Geert Pruyn_04