De slimste route van woonwens naar droomhuis

Hubbers interieurmakers woonbeurs

Zaterdag 15 april vindt de jaarlijkse Woonbeurs Nijmegen plaats in Concertgebouw de Vereeniging.

In diverse stands presenteren makelaars, woningcorporaties en ontwikkelaars wat er te koop en te huur is in de regio Nijmegen. Na het kiezen van een woning, appartement of bouwlocatie gaan veel mensen tevreden naar huis. Jammer, want ze slaan een belangrijke stap naar duurzaam woongeluk over: het raadplegen van een interieurarchitect. Een gemiste kans vinden de interieurarchitecten van Hubbers interieurmakers. Die weten als geen ander wat er mogelijk is binnen de grenzen van uw woonruimte en budget. Vergeet standaardindelingen, omarm de verrassing en zet de doorslaggevende stap naar úw droomhuis.

Het team van Hubbers interieurmakers combineert respect voor het ontwerp van de ontwikkelaar met wensen van de bewoner. De teamleden hebben kennis van (bouw)techniek, (binnenhuis)architectuur en styling, maar ook het vermogen buiten de lijntjes te kleuren. Door in een vroeg stadium uw dromen te verwoorden, maken wij met creativiteit en kunde van elke woning úw woning.

Visual presenatie van Hubbers interieurmakers tijdens de woonbeurs in de Vereeniging Nijmegen
Sneak preview beursstand Hubbers interieurmakers

Dus moet alles anders? Wilt u uitbreiden? Verbouwen? Heeft u behoefte aan iemand die verder denkt dan het casco? Ga eens praten met onze interieurarchitecten Ton, Anja of Lonneke tijdens de woonbeurs Nijmegen. U benoemt uw woonwensen en samen schrijven we ze op in uw persoonlijke Hubbers notitieblok.

Datum: zaterdag 15 april
Tijd: van 11:00 uur tot 15:00 uur
Locatie: Concertgebouw De Vereeniging
Adres: Keizer Karelplein 2D, 6511 NC Nijmegen
De toegang is gratis