Techniek, de stap tussen ontwerp en eindproduct

Hubbers interieurmakers techniek

Techniek, de stap tussen ontwerp en eindproduct

De nieuwste editie van Nijmegen Business, het zakelijke netwerkplatform van de regio Nijmegen, is dinsdag 7 maart gepresenteerd bij De Goffert Hospitality & Events tijdens een druk bezochte netwerkborrel. Ook Hubbers interieurmakers was vertegenwoordigd. Deze editie een artikel over Techniek, de stap tussen ontwerp en eindproduct:

De maakindustrie is de laatste jaren enorm veranderd. Ontwerp- en verkoopmethodes zijn in grote lijnen hetzelfde gebleven, maar de techniek om een idee om te vormen in iets verkoopbaars heeft een enorme vlucht genomen. Automatisering heeft productie en kwaliteit verhoogd, ook Hubbers interieurmakers – veertig jaar geleden begonnen als ambachtelijke meubelmakerij – gebruikt de modernste digitale technieken als schakel tussen ontwerptekening en productieafdeling.

Onze nieuwe computer gestuurde CNC boor frees machine

Onze nieuwe computer gestuurde CNC boor frees machine. Deze machine wordt rechtstreeks vanuit ons tekenprogramma op kantoor aangestuurd. Hierdoor kunnen we efficiënt en zorgvuldig hoogwaardig op maakt gemaakt meubilair produceren.

Toch zijn kennis, kunde en liefde voor het vak nog steeds de basis van elk product dat de werkplaats van Hubbers interieurmakers verlaat. Ook plaatsing bij de klant vergt ouderwets vakmanschap en improvisatievermogen om tot een optimaal resultaat te komen. Bij Hubbers interieurmakers zijn de nieuwste technieken een middel om een eeuwenoud doel te dienen: een tevreden klant.