Maatwerk keukens Brabant

Opzoek naar een maatwerk keuken in Brabant? Dan bent u bij Hubbers interieurmakers aan het juiste adres. Wij realiseren al 45 jaar droomkeukens op maat.

De ideale maatwerk keuken Brabant

De ideale maatwerk keuken is voor iedere opdrachtgever anders. Voor de een staat het koken centraal, voor de ander het ontmoeten. Wij zorgen ervoor dat een keuken volledig wordt afgestemd op uw wensen en behoeftes. Al uw ideeën en wensen nemen onze interieurarchitecten mee in het ontwerp waarna ze u concrete mogelijkheden bieden. Door onze 45 jaar ervaring en hoogwaardig vakmanschap zijn wij in staat om buiten de lijntjes te kleuren. ‘Daar hadden wij zelf nou nooit aan gedacht’ is een veel gemaakte opmerking door opdrachtgevers van Hubbers interieurmakers.

De indeling van de maatwerk keuken

Een keukenontwerp is altijd een prachtig samenspel tussen design en functionaliteit. De indeling van de maatwerk keuken is cruciaal voor de ideale beleving. Onze interieurarchitecten zorgen ervoor dat de apparatuur logisch wordt gepositioneerd. Daarnaast wordt er aandachtig gekeken naar uw leefstijl om de rest van de indeling te bepalen.

Maatwerk keuken in diverse stijlen

Een keuken op maat kan bij ons naar elke mogelijke woonstijl ontworpen worden. De interieurarchitecten van Hubbers interieurmakers weten wat de vakmannen uit de werkplaats kunnen realiseren en welke materialen er door onze afdeling enginering besteld kunnen worden. Dit maakt de mogelijkheden in keukenstijlen oneindig.

Door gebruik van hoogwaardige materialen en uitstekende enginering bouwen wij een keuken voor de toekomst waar u jarenlang plezier van beleeft.

Onze eigen monteurs komen uw maatwerk keuken in Brabant zorgvuldig monteren.

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers is een middelgroot interieurbouw bedrijf met een eigen ontwerpafdeling. Met onze  medewerkers leveren we meubels op maat, realiseren we interieurprojecten en ontwerpen we interieurs. En dit doen we al meer dan 45 jaar!

Hubbers interieurmakers heeft een eigen moderne werkplaats met computergestuurde machines. Hier worden al onze meubels gemaakt. We leveren jaarlijks zo’n 200 meubels aan meer dan 50 klanten. In veel gevallen zijn deze meubels ontworpen door onze eigen interieurarchitecten.

Lees meer over Hubbers interieurmakers.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Referenties

“Het interieur is door Hubbers interieurmakers sober en ingetogen vormgegeven, maar het straalt toch kwaliteit en klasse uit. Dit past goed bij onze leefwijze en wie wij zijn als personen. Er is eenheid gecreëerd en in ons huis zitten nu elementen waar wij zelf nooit op waren gekomen. Deze bepalen nu de wauw-factor van ons huis.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij square

“Het denken in oplossingen om het resultaat te verbeteren, kenmerkt Hubbers interieurmakers tijdens het gehele traject. Het hele team heeft er alles aan gedaan om onze keuken perfect te laten zijn.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij

“Wij vinden het leuk om iets anders te hebben en niet iets standaards. We genieten iedere dag van het zicht op de notenhouten kast, het marmeren werkblad en de boekenkast die doorloopt in de woonkamer.”

Hubbers interieurmakers keuken op maat

”Hubbers interieurmakers heeft ons van het begin tot eind in deze verbouwing begeleid en zorg gedragen voor het ontwerp en advies. Wij vinden het erg prettig om met Hubbers interieurmakers te werken.”

Verbouwde bungalow woning nijmegen

”De kwaliteit en de afwerking zijn fantastisch. Een team van Hubbers heeft een week lang alles ingebouwd. De professionele manier waarop zij te werk gaan, netjes en efficiënt, daar kan menig (interieur)bouwbedrijf nog wat van leren. Het resultaat is prachtig!”

Hubbers heeft in ons nieuwe appartement op ons verzoek een tv-kast ontworpen en gefabriceerd. En het resultaat overtreft onze verwachtingen! De kast ziet er niet alleen prachtig uit en precies zoals door ons gewenst, maar het is ook goed te zien dat het “niet zomaar” een kast is, maar een kwalitatief zeer goede en speciaal ontworpen meubelstuk.

”De mensen van Hubbers denken mee, geven adviezen en werken heel netjes. Wij zijn als meer dan 20 jaar tevreden met hen.”

We hebben het hele proces als zeer professioneel ervaren waarbij het persoonlijke aspect niet vergeten werd.

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link