De 3 voordelen van een maatwerk keuken

Wat is het verschil tussen een gewone keuken en een maatwerk keuken?

Een maatwerk keuken heeft veel voordelen ten opzichte van een gewone keuken. De keuzes zijn eindeloos, wij kunnen precies realiseren wat bij uw smaak- stijl- en woning past! Een ideale keuken is voor iedereen weer anders. Onze interieurarchitecten zijn in staat om uw behoeftes en wensen in een functioneel en stijlvol ontwerp te gieten. In onze eigen fabriek realiseren we uw keuken waarna onze eigen monteurs hem zorgvuldig en zorgeloos komen plaatsen. Benieuwd wat de drie grootste voordelen zijn ten opzichte van een gewone keuken? We leggen het graag aan u uit.

Unieke integratie in uw interieur

De inrichting van uw keuken is cruciaal voor de ideale beleving. De keuken kan precies ingedeeld worden naar uw wensen en levenswijze. Hierbij kunt u denken aan de apparatuur maar ook de keuze tussen een kookeiland of bijvoorbeeld een hoekkeuken. Voor iedere opdrachtgever is de ideale keuken weer anders. Wenst u veel ruimte om te koken? Dan is een lang werkblad een goede optie. In de onderstaande keuken hebben we een werkblad van wel 9 meter geplaatst. Er zijn ontzettend veel keuzes die u kunt maken, wij helpen u om voor de juiste te kiezen.

Wij vinden dat een keuken niet een op zichzelf staand object is. De keuken moet mooi aansluiten bij de rest van het interieur. Hier houden we rekening mee in het ontwerp. Renoveert u naast de keuken ook de rest van uw interieur? Ook hier kunnen we u bij helpen. Bekijk hoe we dit doen op de volgende pagina: maatwerk interieur.

Perfect passende keuken

Bij verbouwingen, renovaties of nieuwbouw kunnen wij met u meedenken over de meest praktische als ook esthetische indeling van uw woning. Velen vinden tegenwoordig een grote keuken prettig, dit worden ook wel woonkeukens genoemd. Dit zijn vaak maatwerk keukens met grote kookeilanden, lange werkbladen en barretjes. Hier wordt de indeling van de woning naar aangepast, de woonkamer wordt dan vaak kleiner, de keuken groter. Onze interieurarchitecten komen met de meest ingenieuze bouwkundige oplossingen om uw woning zo optimaal mogelijk naar uw levenswijze in te delen. Vanzelfsprekend past uw maatwerk droom keuken hier perfect in.

Een nieuwe keuken plaatsen in een bestaande ruimte? Door maatwerk toe te passen halen we alles uit de beschikbare ruimte. Een keuken in een ruimte met moeilijke hoeken of schuine wanden, geen probleem! Maatwerk keukens hebben namelijk geen beperking in maat en vorm. Passtukken en loze ruimte komen op deze manier niet voor in uw keuken.

hubbers interieurmakers keuken op maat

Nog meer vrijheid in materiaal

Dacht u dat u bij een standaard keuken veel te kiezen had? Met een maatwerk keuken heeft u pas echt alle vrijheid. Elk materiaalsoort, kleur of beslag is mogelijk. In onze werkplaats maken we van elk materiaalsoort een prachtige keuken. In onze showroom hebben wij alle stalen op voorraad. Samen kunnen we perfecte combinatie maken. Zo creëren we samen uw droomkeuken. Deze is tijdloos omdat deze precies naar uw smaak is ontworpen. Daarnaast gaat hij decennia lang mee doordat we bouwen met duurzame en degelijke materialen.

Nadat de indeling bepaald is en kleuren en materialen gekozen zijn wordt er een moodboard met 3D render gemaakt zodat u precies kunt zien hoe de keuken er in uw woning uit komt te zien.

Benieuwd wat een maatwerk keuken voor u kan doen? Laat u op onze website inspireren of vraag vandaag nog één van onze interieurarchitecten om advies.