Binnenkijken bij Peter-Paul en Rianne

Hubbers interieurmakers keuken op maat

Peter-Paul en Rianne: “We wilden wat anders”.

Peter-Paul en Rianne hadden een keuken die verouderd was. Na heel wat bezoekjes in keukenwinkels en door hun ogen open te houden bij vrienden en familie, kwamen ze tot een duidelijke conclusie: ze wilden iets anders. Iets wat niet standaard te verkrijgen is bij een keukenbouwer en wat naadloos aansluit bij hun kritische blik op interieurs. En zo kwamen ze uiteindelijk bij Hubbers terecht. Een mooi project, waar we met veel plezier aan gewerkt hebben. We stelden Peter-Paul en Rianne een aantal vragen over dit project.

hubbers interieurmakers keuken op maat

Inspiratie verzamelen

Peter-Paul en Rianne hebben al jaren veel interesse in alles wat met interieur te maken heeft. Rianne: “We bezoeken regelmatig woonwinkels en de laatste tijd ook keukenzaken en waar we komen houden we onze ogen open om inspiratie te verzamelen. Sinds kort zijn we beiden gepensioneerd en brengen we onze tijd graag door in onze vakantiewoning in het zuiden van Frankrijk, maar we willen ook dat onze woning in Nederland aanvoelt als een warm thuis.”

Hulp nodig bij de keuken

De keuken aanpakken in het huis in Nijmegen stond al een tijd op de wensenlijst van Peter-Paul en Rianne, omdat de keuken wat verouderd was. “Ondanks dat we de afgelopen jaren veel ideeën hebben opgedaan, hadden we professionele hulp nodig. We bleven stoeien met de vraag; hoe zorgen we ervoor dat onze keuken wordt uitgebreid, maar er geen steriele keuken in het zicht komt vanuit de woonkamer?”

hubbers interieurmakers keuken op maat

Wij wilden iets anders

Elke keer als ze bij vrienden of familie thuiskwamen of bij keukenbedrijven langsgingen, realiseerden ze zich dat de keukens er bijna allemaal hetzelfde uitzagen. Rianne: “Wij vinden het leuk om iets anders te hebben en niet iets standaards. Daarnaast is onze keuken klein, heeft hij geen enkele rechte hoek en de muur aan de voorzijde van de woning is afgerond. De vorm van de keuken was dusdanig complex, dat we gekozen hebben voor een maatwerk keuken.”

hubbers interieurmakers keuken op maat

Hubbers interieurmakers is de juiste partij

Al zoekende naar de juiste hulp, zag Peter-Paul een advertentie van Hubbers interieurmakers. “Peter-Paul was getroffen door de slogan ‘Daar hadden we zelf nooit aan gedacht’, die in de advertentie stond. “Naar zo’n partner, die met eigen ideeën kwam, waren we op zoek”, aldus Rianne. Er werd contact gezocht en onze interieurarchitecte Anja ging met veel plezier aan de slag met de wensen en ideeën van Peter-Paul en Rianne.

Rianne: “We hadden wel eens vaker met een interieurarchitect samengewerkt, maar we wilden een frisse blik. We zochten iemand die met een ander oog naar onze ruimtes keek en die met eigen ideeën kwam. Anja deed dit zeker!”

Het past perfect

“Na het zien van de eerste ontwerptekeningen van Anja waren we meteen enthousiast over de indelingen. Het voorgestelde marmeren werkblad en notenhout voor de hoge kasten zorgden in de beginfase nog wel voor enige twijfel. Tijdens onze tweede afspraak in het atelier van Hubbers interieurmakers bespraken we nog eens de voorgestelde materialen. Doordat we de materiaalmonsters mee naar huis mochten nemen, was de twijfel al snel weg; de voorgestelde materialen van Anja passen juist perfect!”

hubbers interieurmakers keuken op maat

Elke dag genieten

Peter-Paul en Rianne genieten elke dag van hun nieuwe keuken. “Anja heeft een prachtige oplossing gevonden voor ons vraagstuk. En we genieten iedere dag van het zicht op de notenhouten kast, het marmeren werkblad en de boekenkast die doorloopt in de woonkamer.”

Denken in oplossingen

Hubbers interieurmakers heeft niet alleen zorg gedragen voor de realisatie van onze keuken. Er werd tijdens het hele traject meegedacht om oplossingen te bedenken voor probleempjes en om het resultaat te verbeteren. Het hele team heeft er alles aan gedaan om onze keuken perfect te laten zijn.”

Een geslaagd project, waar we trots op zijn!