Ontwerp van een keuken

Hubbers interieurmakers interieurarchitect proces

Steeds meer mensen willen af van standaardmaten en modules en kiezen ervoor om van de keuken een unieke ruimte te maken.

Een goed keukenontwerp is daarbij onmisbaar. Maar als alles mogelijk is, waar moet u dan in hemelsnaam beginnen? Interieurarchitecte Lonneke vertelt u wat er zoal bij komt kijken als u kiest voor een keukenontwerp bij Hubbers interieurmakers.

“De eerste keuze die u moet maken is meteen de belangrijkste”, vertelt interieurarchitecte Lonneke. “Wat is de beschikbare ruimte? Want dat wordt tenslotte het speelveld voor het ontwerp.”

Gebruiksgemak

Een belangrijke factor waar Lonneke rekening mee houdt tijdens het ontwerpproces is het gebruiksgemak. Naast dat een keuken er esthetisch goed uit moet zien, moet een keuken ook voorzien zijn van een praktische indeling. Tijdens het ontwerpproces houdt de interieurarchitecte van Hubbers interieurmakers daarom rekening met de denkbeeldige keukendriehoek; de verbinding tussen het spoelgebied, koelkast en kookgebied.

De sfeer van uw keuken

Het materiaal en de kleur van de keukenkasten en werkblad bepalen uiteindelijk de sfeer van uw keuken. Door de uitvoerige mogelijkheden in materialen, kleuren en beslag creëren we de stijl die aansluit bij uw wensen en woonomgeving.

Vergeet de aansluitpunten niet!

Plaats u uw keuken in een nog te bouwen woning of gaat u voor een complete keukenrenovatie? Beide biedt u de mogelijkheid te kiezen waar de aansluitpunten voor elektra en water aan wilt leggen. Bij een gedeeltelijke renovatie moet er soms rekening worden gehouden de bestaande aansluitpunten te volgen. Dit beperkt u bij de keuze van een keukenindeling. Op het keukenontwerp van Hubbers interieurmakers wordt correct en heel precies de aansluitpunten aangegeven. Dit voorkomt dat er in een later stadium verplaatsing moet plaatsvinden, dit kost namelijk veel moeite en geld.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een keukenontwerp bij Hubbers interieurmakers? Interieurarchitecte Lonneke maakt graag een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek. Samen met u zet ze uw keukenwensen om in beeld.

Uw ontwerp laten realiseren?

Heeft u al een ontwerp en bent u op zoek naar de juiste partij om uw ontwerp te laten realiseren. Onze realisatie afdeling ontvangt u graag in ons atelier om de mogelijkheden te bespreken.