Design District 2019

Bezoek design district akoestische oplossingen

Interieurarchitecten bezoeken Design District Rotterdam

Interieurarchitecte Anja Maalderink bezocht afgelopen donderdag de jaarlijks terugkerende beurs Design District in Rotterdam. In de Van Nelle Fabriek wordt ieder jaar hét vakevenement voor interieurdesigners en interieurarchitecten  georganiseerd. Dit viel haar op tussen alle inspirerende stands:

Anja: “Waar de  jaarlijkse beurs in Rotterdam vorig jaar nog redelijk ingetogen was zien we dat het nu de goede kant op gaat. Deelnemers, waaronder ook een aantal nieuwe gezichten, pakken uit met fraaie stands, kleuren en nieuwe producten die nog niet eens volledig zijn uitontwikkeld! De vorige editie stond nog volledig in het teken van duurzaamheid, iedereen wilde laten zien dat ze hun steentje bijdragen, maar eentonig werd dat wel. We zien het nog steeds wel, PETfelt-halffabrikaat- leveranciers doen duidelijk goede zaken, maar nu is het duidelijk stiller rondom dit thema… Of zou het komen door hét onderwerp van deze beurs volgens de ontwerpers van Hubbers interieurmakers: akoestiek! Om stil van te worden, niet onze mening, maar een kreet op menig stand. We zien mooie, stijlvolle toepassing van fabrikanten die weten waar ze het over hebben. Ecophon bijvoorbeeld die voor de gelegenheid een samenwerking is aangegaan met meubelmerk Johanson”.

bezoek design district 2019 akoestische oplossingen

Ook andere branches liften mee op de vraag naar een stillere omgeving ‘akoestische lockers’ en ‘een akoestische whiteboard’ bijvoorbeeld, een contradictio in terminis als je het ons vraagt…

bezoek design district 2019 akoestische oplossingen