Nieuwe toekomst Hubbers interieurmakers

Nieuwe toekomst Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers kent sinds kort twee nieuwe mede-eigenaren: Lars van Gruythuisen en Jeroen van Gaal. Met ingang van 1 januari dit jaar namen zij het stokje over van Ton Hubbers. Samen met Emiel Mathijssen vormen zij nu het nieuwe ondernemerstrio.

Ton Hubbers

Na ruim 40 jaar gaat oprichter, meubelmaker en ontwerper Ton Hubbers met pensioen. Ton begon zijn ambachtelijke meubelmakerij in 1977. Nadat Emiel Mathijssen in 1995 de zakelijke kant van het bedrijf voor zijn rekening nam richtte Ton zich op de creatieve kant van het vak: het ontwerpen van interieurs. De laatste jaren heeft hij zijn kennis en ervaring overgedragen aan de interieurarchitecten van Hubbers interieurmakers.

Opvolging vanuit het bedrijf

Lars, begonnen als leerling-meubelmaker in 2005, is uitgegroeid tot projectleider. Jeroen heeft zich vanaf 2011 ontwikkeld tot productieleider. Lars: “We hebben de mogelijkheid gekregen om deel te nemen in een prachtig bedrijf, zo’n kans krijg je maar één keer en die hebben we met beide handen aangegrepen”. Ook Jeroen is enthousiast: “Daar waar ik in het verleden al het een en ander voorzichtig heb veranderd geeft het ondernemerschap mij nu nog meer ruimte om de productie verder te optimaliseren”.

Toekomst

Volgens Emiel Mathijssen geeft het ondernemerschap van Lars en Jeroen het bedrijf de garantie voor een solide, succesvolle toekomst. De combinatie van ervaring en jeugdig elan zet de organisatie op scherp en prikkelt iedereen om het beste uit zich zelf te halen waardoor verwachtingen van opdrachtgevers overtroffen worden.
Met de nieuwe generatie aan het roer is Hubbers interieurmakers klaar voor de toekomst.