MEUBELMAKER

Bekijk onze bedrijfsvideo

Meubelmaker met moderne werkplaats

Meubelmaker is een echt ambacht dat al honderden jaren bestaat. En onze vakmensen zijn nog steeds ambachtsmannen in hart en nieren. Ondertussen is het gereedschap dat wij gebruiken wel helemaal van nu. Computergestuurde zaagmachines worden rechtstreeks gevoed door onze tekenaars en engineers. Vrezen en boren gaat volledig automatisch.

Maar uiteindelijk zijn het de meubelmakers die het meubel met precisie in elkaar zetten. En dat vakwerk ziet u terug in het resultaat.

Maatwerk meubels

Wij zijn ontzettend goed in maatwerk. Er wordt geen enkel meubel twee keer geproduceerd bij ons. U bent dus verzekerd dat het meubel precies past bij uw stijl en naadloos aansluit in uw interieur.

Meubels voor zakelijk en particulier

Wij maken meubels op maat voor de zakelijke markt en particulieren. Kijk op onze projectenpagina wat we zoal gerealiseerd hebben afgelopen tijd. Elk meubel dat u ziet is op maat gemaakt.

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

De meubelmaker is onderdeel van een team specialisten

Bij Hubbers werken we met een team van specialisten. Naast meubelmakers zijn er interieurarchitecten, engineers, calculators en monteurs hard aan het werk om elke maatwerkmeubel tot in perfectie af te leveren. We hebben maar één doel: De klant moet trots zijn op zijn interieur.

Hubbers team
Vacature interieurbouw

Meubelmaker nodig?

Heeft u een meubelmaker nodig die maatwerk meubels voor u maakt? Neem contact op en vertel ons uw plannen en ideeën. U kunt ook bij ons terecht voor alleen de realisatie. Of laat u helpen in de ontwerpfase door één van onze interieurarchitecten.

Particulier

Al veertig jaar ontwerpen en realiseren we maatwerk interieurs en meubilair voor de particuliere markt. Of het nu om een compleet uitgewerkte woning of om een bescheiden keukenontwerp gaat. Onze interieurarchitecten en interieurmakers zorgen dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft.

Zakelijk

Al jaren lang verzorgen onze interieurarchitecten en interieurmakers voor passende ontwerpen en maatwerk interieurs voor de zakelijke markt. In verschillende sectoren zijn we actief om ruimtes en panden te voorzien van passende inrichting.

Ontwerp

Een ontwerp is de basis van elke opdracht. Onze interieurarchitecten zijn in staat uw wensen en ideeën te vertalen in een passend ontwerp.

Realisatie

Onze interieurmakers gebruiken de modernste technieken om hoogwaardige maatwerk producten te ontwikkelen. Doordat onze interieurmakers nauw samenwerken met onze eigen interieurarchitecten, is het werk van externe interieurarchitecten bij ons ook in vertrouwde handen.