Heeft u ideeën voor uw interieur?

Ontwerp

Zoals bij veel bedrijven werken ook wij zoveel mogelijk thuis. Onze interieurarchitecten werken dus ook vanuit huis. De medewerkers in de werkplaats en in de montage werken wel op de zaak en op locatie. Ze houden zich uiteraard aan de regels die door de overheid aangereikt zijn. Dit betekent dat we, ondanks de situatie, ook in deze tijd veel voor u kunnen betekenen. Heeft u juist nu wensen of ideeën voor uw interieur? Dan denken we graag met u mee!

Stappenplan naar uw droominterieur

Heeft u ideeën of wensen voor uw interieur? Een prachtige nieuwe keuken of de badkamer renoveren? We helpen u graag! Hieronder leest u ons stappenplan dat we de komende tijd volgen.

 1. Kennismaken
  Een goed idee heeft een goed gesprek nodig. Met videobellen komen we toch in contact en luisteren we naar uw wensen. Een bijkomend voordeel; als het om de woning gaat waar u bent, kunt u ons direct een digitale rondleiding geven door het huis.
 2. Ontwerpen
  Onze interieurarchitecten hebben thuis dezelfde mogelijkheden om te ontwerpen als op kantoor. U mag gewoon de allerhoogste kwaliteit verwachten, zoals u van ons gewend bent. Eventueel zullen we een keer bellen of u een tekening door wilt sturen of een maat op wilt nemen. Deze maten en tekeningen zijn voorlopig. Als het ontwerp definitief is komen wij bij u thuis inmeten voor de exacte maten. Dit doen we altijd in overleg en rekening houdend met de voorgeschreven maatregelen.
 1. Presenteren
  Uiteraard presenteren we graag onze visie op uw wensen. Ontwerpschetsen sturen we digitaal door en bespreken we digitaal. Stalen en proefstukjes sturen we per post zodat u ook een gevoel krijgt bij het materiaal.
 1. Uitwerken en realiseren
  Als het ontwerp definitief is kunnen onze medewerkers ook zonder problemen het ontwerp uitwerken in een calculatie en werktekening. De werkplaats en de montage mogen gewoon doorwerken volgens de overheidsregels. Dus vanaf dit punt is er voor u niets wat anders is.

 

Zoals u merkt is alles mogelijk bij Hubbers. Want we vinden het belangrijk dat we in deze bijzondere tijden toch u verder kunnen helpen. Dus heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar!